Testleder

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
306403
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Anniken Grorud Moore
Telefonnummer
+4748999366
E-post
anniken.moore@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du ta ansvar for test og QA hos en av Norges sterkeste merkevarer?

Dagligvarehandelen i Norge og Norden har endret seg betydelig de siste årene og flere handleturer foregår i dag gjennom et digitalt grensesnitt. Har du noen gang tenkt over hvor mye teknologi som understøtter din handletur? Vi som jobber i REMA 1000 i Norge sikrer at kjøpmannen og butikkansatte har digitale løsninger for å gi kunden en best mulig opplevelse. Vi vil ha det morsomt og lønnsomt, vi snakker med hverandre, ikke om hverandre og vi tenker positivt og offensivt. Dette er noen av våre verdier i REMA 1000. Hos oss får dyktige mennesker mulighet til å vokse, utvikle seg og påvirke retningen vi går i.

Som testleder i REMA 1000 vil du inngå i et team bestående av ni dyktige fagressurser, som arbeider med å kvalitetssikre produktene og tjenestene i vår næringskjede. Som avdeling leverer vi tjenester til Rema 1000 og de andre Reitan-brandene, både internt og kunderettet. Med over 100 leverandører, 70 tjenester og 16 000 brukere er kompleksiteten høy - noe som skaper både muligheter og utfordringer. Her vil du få være med å lage en struktur med gode prosesser og rammeverk, for å sikre kvaliteten på våre tjenester. Samtidig vil du bidra til å synliggjøre viktigheten av å arbeide strukturert med test og QA.

Oppgaver tilknyttet rollen:

 • Prosjekt og forvaltningsarbeid knyttet til tjenester
 • Planlegging - teststrategi, testplan og testprosess
 • Forberedelser – Få på plass infrastruktur og ressursallokering
 • Spesifisere – Bistå med testdesign og akseptansekriterier
 • Utføre og eksekvere test – Lede testgjennomføring
 • Ferdigstille og avslutte test – Rapportere og kontrollere feilhåndtering
 • Kontrollere test – Lede prosesser knyttet til testløpet
 • Vedlikehold og oppsett – Ansvar for å vedlikeholde testprosesser

Hvem er du?
I REMA 1000-familien verdsetter vi annerledeshet og er stolte av å være en arbeidsplass som rommer ulike bakgrunner, forutsetninger og kompetanse. Kompleksiteten i denne rollen er stor, og vi tror du vil lykkes best hvis du kan vise til punktene under:

 • Sertifisert i ISTQB eller (Tmap)
 • Minimum to års erfaring som testleder fra lignende miljøer
 • Relevant utdannelse fra høyskole-/universitetsnivå
 • Solid system- og prosessforståelse, samt erfaring med å lede prosjekter med tilhørende ressurser
 • Erfaring med produkt-/systemutvikling
 • Erfaring med smidige prinsipper og agil arbeidsmetodikk
Det vil være en fordel om du har DevOps erfaring, ITIL kompetanse, og er vant til å arbeide med ERP systemer.
​​
Som person tror vi at du er flink til å skape et godt overblikk og presentere dette for et publikum. Du liker å dele av din kunnskap, og er nok like glad i å lære som du er i å lære bort. Du er proaktiv og selvstendig - liker å drive prosjekter fremover og tar eierskap til ditt fagområde. I denne rollen er det viktig å kunne selge inn budskap i organisasjonen, og her tror vi dine samarbeidsevner og ditt faglige engasjement kommer godt med. Du trives nok aller best når du får mulighet til å drive prosesser fremover, og ikke minst bidra til å sikre gode og trygge tekniske løsninger.

I dag har du kanskje en bra lunsjordning, hyggelige kollegaer, stor fleksibilitet og gode betingelser?
​​​​​​​Det har selvfølgelig vi også. I tillegg har vi bier på taket, egen kino, kaffebar, treningsfasiliteter, museum og en egen Verdiskole på Fløtta i Soknedalen, hvor vi dykker ned i bl.a. verdibasert ledelse.

Men viktigst av alt: vi er opptatt av våre ansatte, setter din utvikling i fokus og tilrettelegger for at du lykkes. For oss er ikke mangfold og inkludering buzzwords, men en sentral bærebjelke for et godt og rikt arbeidsmiljø.

Du er velkommen til å kontakte våre rådgivere i Dfind, Anniken Grorud Moore og Linn Falao Welin på e-post anniken.moore@dfind.no og linn.falao.welin@dfind.no.

Om arbeidsgiver

REMA 1000 er Norges sterkeste merkevare og det største enkeltkonseptet i Norsk dagligvarehandel. Dagligvarekjeden har alltid hatt fokus på å ha lavest pris på varer av høy kvalitet - produsert og solgt på en ansvarlig måte. Med denne forretningsidéen og en sterk eier som Reitan Retail i ryggen har virksomheten blitt en av Norges største bedrifter med 13 000 ansatte og 647 butikker fordelt på 11 regioner, og har en visjon om å være Norges største dagligvareaktør. Reitan AS består i dag av selskapene Reitan Retail, Reitan Eiendom og Reitan Kapital.