Territory Manager Marine

Publisert
Voll
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
385354
Arbeidssted
Voll
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Stian Rafto
Telefonnummer
+4745737260
E-post
stian.rafto@randstad.no
Søknadsfrist
22.06.2024
Søk nå

Territory Manager Marine

Vi søker nå en Territory Manager Marine som brenner for å yte god service og for å finne de beste hygieneløsningene for våre kunder marine/offshore.
 

For Ecolab Institutional i Stavanger ser vi nå etter en serviceinnstilt tekniker som foruten god teknisk bakgrunn, er en relasjonsbygger som kan trives med salgsrettet arbeid. Arbeidet består hovedsakelig i oppfølging av kunder, service og vedlikehold av teknisk utstyr og hygieneløsninger offshore/marine. Offshore-oppdragene har normalt en varighet på 2-4 dager per oppdrag og primært på ukedager. Vi ser for oss at du liker utfordringer, frihet under ansvar og arbeidsdager som ikke alltid er like, samtidig som du er komfortabel med rutinearbeid. Er du i tillegg omstillingsdyktig og trives med å jobbe med tekniske problemstillinger vil denne rollen i Ecolab kunne være midt i blinken for deg! Du bor med fordel i Stavanger eller omegn, men vil sporadisk kunne operere i hele landet ved behov, så reising må påregnes. For rett kandidat vil det være store muligheter for utvikling, samt å skape sin egen hverdag sammen med andre kolleger. Høres dette ut som noe for deg, ikke nøl med å søke i dag!

Hva får du?

Du vil bli en del av et ledende og stabilt internasjonalt selskap hvor du får en ansvarsfull rolle som gir deg både selvstendighet og fleksibilitet i et stort fagmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, firmabil og mobil, samt solide forsikrings- og pensjonsordninger din trygghet i fremtiden. Ikke minst får du muligheten til å utforske internasjonale muligheter i vår globale organisasjon!
 
  • Fast stilling hos en anerkjent og trygg arbeidsgiver
  • En selvstendig stilling hvor du kan påvirke din egen arbeidshverdag
  • Konkurransedyktige betingelser med tillegg for offshore, reise og diett
  • Firmabil og mobil, samt gode forsikrings og pensjonsordninger
  • Tilbud om offshore-sertifikat om man ikke allerede har det
  • Mulighet for internasjonal reising 

Hva skal du gjøre? 

Arbeidet ditt vil bestå i å installere og vedlikeholde vårt tekniske utstyr, samt utføre service, monteringsoppdrag og teknisk support for Ecolabs kunder både offshore og onshore. Du vil også gi opplæring til kunder om våre produkter og løsninger, bygge relasjoner med dem, og identifisere og påvirke beslutningstakere.

Hva kan du?

Det er en fordel om du har erfaring fra Horeca-markedet eller en teknisk bakgrunn, gjerne med fagbrev. Du bør være handy og kunne bruke verktøy som drill og skrutrekker. Førerkort klasse B er nødvendig, samt norsk og engelsk språkkunnskap da man skal kommunisere med flere ulike nasjonaliteter.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er utadvendt og serviceinnstilt og som trives med å kommunisere med alle typer mennesker. Du liker å bygge relasjoner, lytte og forstå kundens behov, og du ser alltid løsninger og ikke problemer. Du er vant til en hektisk hverdag, har høy arbeidskapasitet, og du evner å ta egne beslutninger i tråd med selskapets policy og retningslinjer. Som en selvgående og strukturert person, styrer du dine aktiviteter effektivt, men fungerer også godt sammen med gode kolleger. Vi ser for oss at du er fleksibel og kan snu deg rundt raskt, samt trives med utstrakt reisevirksomhet og er komfortabel i ditt eget selskap.

Kortlisten
 
  • Ansvarsfull rolle i ledende globalt selskap med mulighet for internasjonale opplevelser og utfordringer
  • Konkurransedyktige betingelser med gode tillegg, inkludert firmabil, mobil, forsikrings- og pensjonsordninger
  • Arbeidsoppgaver inkluderer installasjon, vedlikehold, service, og teknisk support for Ecolab sine kunder offshore og onshore, samt salg, service og relasjonsbygging
  • Ønskede kvalifikasjoner inkluderer erfaring fra Horeca-markedet og/eller teknisk bakgrunn, håndverksevner, førerkort klasse B, og språkkunnskaper på norsk og engelsk

Er det deg vi ser etter? Du kan søke direkte ved å klikke på stillingsannonsen. Legg ved oppdatert CV og informasjon om når du kan være tilgjengelig.  Har du spørsmål rundt stillingen, kan du kontakte Stian Rafto mobil 457 37 260 eller email stian.rafto@randstad.no 
 

Om arbeidsgiver

Ecolab er den globale lederen innenfor løsninger og tjenester for vann, hygiene og infeksjonsforebygging som bidrar til å beskytte helsen til folk, jordkloden og næringslivet. Vi leverer omfattende, vitenskapelig baserte løsninger, datadreven innsikt og tjenester av verdensklasse for å forbedre matsikkerheten, bidra til å opprettholde rene og trygge miljøer, optimalisere bruken av vann og energi og forbedre driftseffektivitet og bærekraft for kunder verden over. Ecolab er sertifisert som et godt sted å jobbe i flere land i Europa inkludert Norge. Vi har ambisiøse mål om bærekraft og mangfold, likeverd og inkludering.Institutional divisjon hos Ecolab har fått tillit hos tusenvis av kunder i Horeca-markedet som bruker hele spekteret av produktene som vi tilbyr. I tillegg til høy kvalitet på våre produkter, har vi automatiserte dispensersystemer for nøyaktige doseringer, og kompetanse på teknologien bak. Vi tilbyr løsninger som bidrar til å redusere energi- og vannforbruk, og forbedre produktiviteten og lønnsomheten hos kunden.