Teknisk sjef med daglig leder potensiale

Publisert
Fresvik
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
369195
Arbeidssted
Fresvik
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Annemieke Nesse
Telefonnummer
+4792208761
E-post
annemieke.nesse@dfind.no
Søknadsfrist
25.04.2024
Søk nå

Friluftsglad leder? Vi søker teknisk sjef i et friluftseldorado!

Vil du være med på å drive innovasjon og bærekraft i et ledende selskap innen produksjon av isolasjonspaneler, dører og porter for kjøle- og fryserom? Fresvik Produkt søker nå en dyktig teknisk leder med mulighet for å vokse til en daglig lederrolle.

Vi jakter på en driftig og dyktig teknisk sjef  med ferdigheter som spenner videre enn kun teknologikunnskap. Det er viktig at du også besitter gode problemløsningsevner og har en tydelig kommunikasjonsstil for å formidle komplekse ideer. Det er ønskelig at du har høyere teknisk utdanning, og da gjerne innen byggteknikk eller automasjon. Den tekniske innsikten, og ønsket om å lære, er det viktigste, så vi oppfordrer deg til å søke også om du har annet utdanningsløp.

Erfaring innen prosjektledelse vil være svært nyttig, da rollen involverer ledelse av sentrale prosjekter og samarbeid med både interne og eksterne partnere for å fremme innovasjon. Du vil få en variert og utfordrende stilling, med ansvar for alt fra robotisering og automatisering til tegning og design. Din innsats vil være viktig for vår suksess, og du vil ha tett samarbeid med styret.

Vi tilbyr en sjelden mulighet til å bidra til veksten av en veletablert bedrift og samtidig være en del av et støttende lokalsamfunn. Fresvik Produkt er en ledende produsent av isolasjonspaneler, dører, og porter for kjøle- og fryserom siden 1978, og vi legger stor vekt på bærekraft i alt vi gjør. 

Vi holder til i Fresvik, en liten bygd omgitt av vakker og mektig natur. Vi søker deg som har den tekniske erfaringen og ønsket om å lede, men det er også viktig at du trives blant fjell og fjord, og finner roen borte fra det urbane liv.

Videre vil vi være behjelpelige med å flytte og finne bolig, og sørge for at du blir godt mottatt både i bedriften og i bygden. Vi er et lite samfunn og det er viktig for oss at du vil trives her.


 

Om arbeidsgiver

Fresvik Produkt, stiftet i 1978, er en betydelig aktør i produksjon av isolasjonspaneler, dører, og porter for kjøle- og fryserom. Vi er stolte av vår posisjon som nisjeleverandør i Norge. Som en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift, legger vi stor vekt på bærekraft i alle ledd. Vår visjon er ikke nødvendigvis stor vekst, men å vedlikeholde vår posisjon, sikre arbeidsplasser og videreutvikle vår produksjon.