Teknisk selger

Publisert
Ålesund
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
282577
Arbeidssted
Ålesund
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Kristine Fossbakk
Telefonnummer
+4741408177
E-post
kristine.fossbakk@dfind.no
Søknadsfrist
24.07.2022
Søk nå

Har du bransjekunnskap innenfor VVS/blikkenslager? Har du ønske om å jobbe med salg, knytte de langsiktige kundekontaktene og være del av en prestasjonskultur? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Lindab AS er et selskap der våre medarbeidere går på jobb med en tanke om at vi skal gjøre dagen i dag til en god dag. Vår lidenskap og drivkraft er å oppnå best mulig inneklima der frisk luft er en forutsetning. Ved å forenkle i alle ledd gjør Lindab AS det enklere å bygge bærekraftig, og vi utvikler alle våre produkter med tanke på miljø og klima.

Lindab AS i Ålesund ser nå etter en teknisk selger som kan ta ansvar for å videreutvikle oss i dette distriktet. Ditt ansvar blir å etablere, videreutvikle og beholde kunderelasjoner i et langsiktig perspektiv.  I Lindab er vi opptatt av at vi presterer sammen i team så du vil få tett oppfølging og god støtte fra salgsteamet som skal gjøre deg trygg i rollen. Det er stor grad av frihet i hvordan du ønsker å løse dine arbeidsoppgaver og vi er opptatt av at du skal finne din vei til måloppnåelse. Du vil ha budsjettansvar for ditt ansvarsområde. 

Som ansvarlig teknisk selger for Ålesund vil du bruke mye tid ute hos kunden. Du vil ha ansvar for gjennomføring av markedstiltak, kampanjer, eventer og lignende som kan være med på å synliggjøre våre produkter og løsninger i markedet. Du vil også ha ansvar for kundestøtte og teknisk bistand i til avdelingen i Ålesund og jobbe mot våre etablerte kunder som blant annet er entreprenører og blikkenslagere. Stillingen rapporterer til salgssjef.

Vi ser for oss at det vil være en styrke for deg at du har en teknisk utdanning innenfor VVS, men relevant bransjeerfaring kan kompensere for dette. Du må være glad i å møte nye mennesker, bygge relasjoner og være bevisst hvordan du fremstår hos kunden. Du vil ha prestasjonssamtaler med nærmeste leder hver måned så du må trigges av at ærlige tilbakemeldinger er med på å gjøre deg bedre. Vi streber etter å nå vår visjon «sammen skaper vi den beste kundeopplevelsen og Norges beste arbeidsplass». Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig på både norsk og engelsk er et krav, det samme er førerkort klasse B.

I Ålesund har vi et etablert kontor med tilhørende lager samt et søsterselskap som du vil jobbe tett sammen med. Hos oss er fokus på prestasjon et nøkkelord for hvordan vi jobber. Vi tenker langsiktig og har en intern selskapskultur som er basert på åpenhet og ærlighet. Vi endte på en 20. plass i kåringen “Great place to work” blant mellomstore bedrifter, men vi sier oss ikke fornøyd med det. Vi jobber hele tiden med forbedringer og gjennomfører endringer som skal til for å skape en trygg, utviklende og spennende arbeidsplass for alle våre ansatte. 

Synes du dette høres spennende ut, gleder vi oss til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiver

Lindab AS er et datterselskap av Lindab AB, et internasjonalt konsern. I Norge omsetter vi for ca 500 mill og vi er ca 90 ansatte. Hovedkontoret ligger i Oslo. For mer informasjon besøk oss på www. lindab.no