Technical Program Manager

Publisert
Hamar
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
351142
Arbeidssted
Hamar
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Eirik Strandkleiv
Telefonnummer
+4799634396
E-post
eirik.strandkleiv@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du fortsette karrieren i et av verdens største hyperscaler-selskaper?

Hver måned samler TikTok hele 150 millioner brukere i Europa på deres plattform. Nå bygger TikTok sitt nyeste datasenter på Hamar. Fem datasentre med en kapasitet på 30 MegaWatt hver vil gjøre dette til Norges største datasenter lokasjon. TikTok, med kontorer spredt over hele verden, søker nå etter dyktige talenter i Hamar som ønsker å bli med. Vi ser etter deg som ønsker å drive den enorme leveranse som skal til for å bygge Norges største data senter lokasjon. Fremover skal store mengder toppmoderne data senter infrastruktur leveres, klargjøres og installeres på Hamar. Vi ønsker en teknisk programleder der kan ta ansvar for alle aspekter av programstyringen; planlegging med avhengigheter, milepæle og leveranser. Analyse, kommunikasjon, risikostyring og -redusering, rapportering, gjennomføring og levering av programmet. Struktur, samarbeid og kommunikasjon er viktige nøkkelord for å lykkes i denne rollen. I rollen forventes det noe tilstedeværelse på Hamar og ved leveransesenteret ved Gardermoen - med fleksibilitet for hjemmekontor. 

Denne muligheten gir deg sjansen til å akselerere din globale karriere i verdens mest verdifulle oppstartsselskap, med minimal hierarki og rask beslutningstaking. 

Ansvar:

  • Lede strategiske, tverrfunksjonelle initiativer for å levere toppmoderne datasenter-infrastruktur.
  • Effektivt kommunisere programplaner og tydelig adressere risikoer og utfordringer med interessenter.
  • Samarbeide nært med toppledelsen for å identifisere og løse komplekse utfordringer
  • Samarbeide med ulike deler av organisasjonen, inkludert teknologi, sikkerhet,  og økonomi for å sikre fremgang i programmet og kontinuerlig prosessesforbedring

Kvalifikasjoner:

  • 5+ års dokumentert erfaring med vellykket prosjekt-/programledelse, spesielt i forbindelse med komplekse, tverrfunksjonelle tekniske programmer.
  • Interesse eller kunnskap om infrastrukturteknologier, inkludert skytjenester, datasenter, nettverk eller annet
  • Tidligere suksess med forbedring av operasjonell effektivitet.
  • Sterk evne til å påvirke og samarbeide med interessenter på tvers av flere organisasjoner, med evnen til å koordinere mål, håndtere konkurrerende prioriteringer og tildele ressurser effektivt.
  • Selvmotivert og proaktiv, med påviselig evne til å trives i en hektisk teknologibedrift og samarbeide sømløst med team som opererer i forskjellige tidssoner

Slik søker du:

Send oss din CV på engelsk og skriv noen ord om deg selv. 

TikTok er en arbeidsplass der kreativitet og personlig vekst står i sentrum. Vi ser frem til å motta din søknad og ønsker deg velkommen til å bli med på vår reise med mål om å inspirere verden.

Om arbeidsgiver

TikTok er forpliktet til å skape et inkluderende arbeidsmiljø der ansatte blir verdsatt for sine ferdigheter, erfaringer og unike perspektiver. På samme måte som vår plattform knytter mennesker fra hele verden sammen, gjør vår arbeidsplass det samme. Vår misjon på TikTok er å inspirere kreativitet og spre glede. For å oppnå dette målet, er vi forpliktet til å feire vårt mangfold og skape et miljø som gjenspeiler de mange samfunnene vi når ut til. Vi er sterkt engasjert i dette arbeidet, og vi oppfordrer deg til å dele vår lidenskap for mangfold og inkludering.