Tech Lead - digitale produkter og tjenester

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
389335
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Frid Aulund
Telefonnummer
+4793408023
E-post
frid.aulund@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Bli vår Tech Lead og driv fremtidens digitale produkt- og tjenesteutvikling hos Multiconsult!

Som et ledende norsk ingeniør- og arkitektselskap innen rådgivning og prosjektering har Multiconsult evnen til å påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Dette har vi gjort i over 100 år, og vi fortsetter å innovere måten vi jobber på. Vi tror nå at bransjen står ved et veiskille hvor evnen til å utnytte det digitale mulighetsrommet vil være avgjørende. I forbindelse med at Multiconsult profesjonaliserer utviklingen av tjenester og applikasjoner for både interne og eksterne brukere, søker vi nå en Tech Lead til vårt team.

HVA KAN VI TILBY DEG? 

Som Tech Lead vil du få muligheten til bygge opp Multiconsult sitt utviklingsmiljø og ha stor påvirkningskraft på teknologistacken som benyttes i prosjektene som gjennomføres. Du vil ha ansvaret for å veilede og støtte utviklingsteamet og organisasjonen med din ekspertise, samtidig som du sikrer at vi når våre mål på den tekniske fronten. Sentralt i rollen din er å lede arbeidet med å utvikle og forbedre vår applikasjonsplattform for digitale produkter og tjenester. Du vil tilhøre avdelingen  Innovasjon, Forskning og Utvikling, som har det overordnede ansvaret for vår digitale satsing og innovasjon i Multiconsult. Stillingen spiller en avgjørende rolle i implementeringen av vår teknologiske arkitektur for applikasjonsutvikling, med fokus på å optimalisere løsninger som støtter nåværende og fremtidige forretningsprosesser og kundeleveranser.

I tillegg til det strategiske ansvaret, vil du utforme metodikker for utvikling av digitale produkter og tjenester, og aktivt delta som utvikler i utviklingsprosjekter. Dette innebærer implementeringer av nye funksjoner, optimalisere ytelse og sikkerhet i eksisterende applikasjoner, samt å integrere nye teknologier for å holde våre løsninger innovative og konkurransedyktige. Som en del av vårt team vil du jobbe sammen med dyktige kolleger og ha gode muligheter til å påvirke og utvikle både dine egne ferdigheter og vår teknologiske fremtid. 

HVEM SER VI ETTER?

Vi ser etter deg med minimum 3 års erfaring innen utvikling og solid kompetanse både på frontend og backend. Kanskje har du allerede erfaring som tech lead, eller står du nå klar til å ta dette neste steget i karrieren? En relevant høyere utdanning er ønskelig, men vi er åpne for å kompensere med solid erfaring. Det er viktig med kunnskap og erfaring innen .Net, C#, React, Azure Bicep og designsystemer, samt  erfaring med kontinuerlig integrasjon og leveranse (CI/CD) gjennom GitHub eller tilsvarende verktøy. Det er også ønskelig med en genuin interesse for AI og Azure-plattformens tjenester. Videre er kompetanse på plattformarkitektur og databaseteknologi relevant for rollen.

Det er et krav om at man kan sikkerhetsklareres i denne stillingen. Sett deg gjerne inn i hva det innebærer: https://nsm.no/fagomrader/personellsikkerhet/sikkerhetsklarering/slik-blir-du-sikkerhetsklarert/

Personlige egenskaper: 

 • Vi verdsetter kandidater som viser ydmykhet, robusthet og trygghet i sine handlinger og beslutninger
 • Vi søker en person som tar initiativ på egen hånd og trives med ansvar, og som kan håndtere komplekse oppgaver selvstendig.
 • Du bør være nysgjerrig på nye ideer og teknologier, samt ha naturlig evne til å kommunisere og samarbeide med ulike deler av organisasjonen.
 • Du drives av å kunne utnytte teknologilandskapet og kunne påvirke hvordan organisasjonen opererer.
 • Evnen til å stake ut kursen og drive med endringer er avgjørende.
 • Evnen til å utfordre det etablerte og bringe nye ideer til bordet i en organisasjon som fortsatt vokser digitalt er også viktig.

Hva mer kan Multiconsult tilby deg?

 • Ved å jobbe med teknologi i Multiconsult, vil du være med på å flytte selskapet inn i fremtiden. Dette gjennom at vi til enhver tid setter nye standarder og utnytter mulighetsrommene til å innovere og kontinuerlig utvikle nye produkter, tjenester og forretningsmodeller.
 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter.
 • Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling. 
 • En god balanse mellom arbeid og fritid, og firmahytter rundt omkring i hele landet.  
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram.  
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid.

Er dette en rolle for deg? Er du nysgjerrig og ønsker mer informasjon om rollen og Multiconsult, vil vi gjerne å høre fra deg. Vår samarbeidspartner på denne rekrutteringen er Dfind. Kontakt Frid Aulund eller Linn Falao for mer informasjon eller eventuelle spørsmål.


 

Om arbeidsgiver

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt. I Multiconsult-gruppen inngår selskapene Multiconsult Norge, LINK Arkitektur, Multiconsult Polska, Multiconsult UK og Iterio. Konsernet har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Polen og Storbritannia, samt tilstedeværelse i Asia og Afrika. Hovedkontoret er plassert i Oslo, Norge. Multiconsult ASA er notert på Oslo Børs.