Teamleder

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
233418
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Kristine Fossbakk
Telefonnummer
+4741408177
E-post
kristine.fossbakk@dfind.no
Søknadsfrist
31.10.2021
Søk nå

Er du en god relasjonsbygger som liker å bygge team? Er du opptatt av innovasjon og ønsker å jobbe med fremtidens e-løsninger innenfor helsesektoren? Har du ledererfaring? Svarer du ja på flere av disse spørsmålene kan nettopp du være den riktige kandidat

Norsk helsevesen er mer enn noen gang avhengig av smarte IT-systemer som kan styrke og forbedre effektivitet og pasientsikkerhet. I PatientSky utvikler vi programvare for primær- og spesialisthelsetjenesten. Vårt leveranseteam leverer tekniske løsninger til våre kunder samt bistår med opplæring og support tekniske leveranser. 


Til vårt leveranseteam i Oslo ser vi nå etter en entusiastisk teamleder med IT-faglig bakgrunn som har hjerte for mennesker, opplæring og utvikling. Du har evne til å sette deg inn i tekniske utfordringer, er en god relasjonsbygger og vet viktigheten av å fremme god prestasjonskultur. Som teamleder vil du inneha en nøkkelfunksjon for at vi skal klare å nå våre målsetninger. Du får muligheten til å sette ditt preg på teamet og vi ser på deg som en kulturbærer. Du ser dine medmennesker og liker å spille andre god. Du vil ha ansvar for å lede et team på ca. 10-12 leveransekonsulenter som er allsidige, har høy arbeidskapasitet og engasjement. 

 

Dine arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

 • Ansvar for å koordinere og fordele ressurser i henhold til behov
 • Ansvar for å sikre at teamet leverer i henhold til avtale
 • Ansvar for å lede og utvikle medarbeiderne i leveranseteamet
 • Bygge videre på prestasjonskulturen i bedriften
 • Drive kontinuerlig forbedringsarbeid

 

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper vi verdsetter:

 • Teamledererfaring og kunnskap om ledelse av mennesker, gjerne en bachelor, men det er ikke et krav. Dette kan kompenseres med lederkurs eller tilsvarende
 • Teknisk kompetanse men du trenger ikke ha bransjekunnskap fra helse.
 • Selvstendig, god relasjonsbygger og ydmyk
 • Har en motiverende og støttende lederstil
 • Tydelig kommunikasjonsform og evne til å prioritere og ta gode avgjørelser i en hektisk arbeidsdag
 • Vi tror på transparens, ærlighet og åpenhet og det vil vi at du også verdsetter
 • Gode språkferdigheter - engelsk og norsk både skriftlig og muntlig

 

Vi tilbyr:

 • En utfordrende og spennende stilling i et selskap i vekst med tjenester innen e-helse.
 • Meget godt sosialt miljø med hyggelige sammenkomster gjennom året.

Om arbeidsgiver

PatientSky er et SaaS-selskap som utvikler innovative e-helseløsninger for helsesektoren for å sikre fremtiden for en ny og bedre helsesektor. Elektronisk pasientjournal er kjernen i PatientSky, og rundt kjernen finner du flere moduler og funksjoner som vil bidra til å forbedre arbeidsdagen og frigjøre verdifulle ressurser. PatientSky strever for integrasjon og samarbeid på tvers av helsesektoren, hvor det er plass til alle. Her samler vi de beste løsningene fra forskjellige leverandører levert til helsearbeidere til et produkt. Dette vil være med på å sette nye standarder i helsesektoren. Siden etableringen av selskapet i 2014 har vi vokst til over 200 ansatte på tvers av de nordiske landegrensene, og vi har internasjonale ambisjoner. PatientSky befinner seg i en spennende fase hvor vi skal bevege oss fra start-up til scale-up. Dette gir deg som utvikler muligheten for merkbar påvirkning på selskapet og stabilt arbeidsliv.