Teamleder Garanti og Servicekontrakter

Publisert
LØRENSKOG
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
201694
Arbeidssted
LØRENSKOG
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Rune Borgen
Telefonnummer
+4740021431
E-post
rune.borgen@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Engasjert teamleder søkes til Bertel O. Steen

Bertel O. Steen konsernet har vært gjennom en omorganisering der modernisering, digitalisering og fokus på fremtidens utfordringer har vært i fokus. Dette har medført at selskapet nå har en ledig stol til deg som ønsker å bli teamleder for tre dyktige medarbeidere i avdelingen for Garanti og servicekontrakter.  Bertel O. Steen Lastebil og Buss er stolte av de gode garantiene de gir sine kunder, men det forplikter å være best på service og krever mye av den enkelte medarbeider. Oppsiden er at det gir gode resultater, fornøyde kunder og spennende utviklingsmuligheter for deg som ansatt. Bakgrunnen til selskapets suksess er mange, men verdier som oppfordrer til å utfordre, prestere og bry seg om hverandre, er viktige elementer. 

Om stillingen:
Overordnet har stillingen ansvar for å forvalte og utvikle konseptet for garanti og serviceavtaler for selskapets merkenavn innen lastebil og buss. Stillingen setter søkelyset på å balansere forholdet mellom at risiko og kostnader skal holdes lavest mulig samtidig som konkurransedyktigheten holder et høyt nivå. Videre får du ansvaret for å bidra til at det fokuseres på salg av serviceavtaler og at kompetansen opprettholdes og økes i hele organisasjonen. Utover dette er målet å utvikle teamet så de blir den beste servicemarkedsavdelingen i Norge!  Stillingen rapporterer til Direktør Servicemarked Bertel O. Steen Lastebil og Buss. 

Spennende utfordringer, ansvar og oppgaver du møter:

  • Lede avdelingens personal
  • P&L ansvar
  • Skape godt arbeidsmiljø
  • Sørge for korrekte beregninger av serviceavtaler og oppfølging av garantier. 
  • forvalte og utvikle konseptet for garanti og serviceavtaler
  • Følge opp opplæring av konseptene i kjeden 
Hvem vi ser etter:
Vi ser etter deg som har ledererfaring og en teknisk utdannelse. Du må ha kjennskap til serviceavtaler og god kommersiell forståelse. Du har gjerne bakgrunn fra bilsalg på grossist eller forhandlernivå. Alternativt kommer du fra annen varehandelsvirksomhet der salg av kapitalvarer er kjernen. Kjennskap til garantiavtaler og oppfølging av disse er en styrke. Personlig har du evne til å balansere kortsiktig gevinst med langsiktig lønnsomhet. Du har god oversikt over helheten samtidig som du ser verdien og nytten av din plass i organisasjonen. Videre er du en handlekraftig relasjonsbygger som tør å utfordre det etablerte.

Ønsker du ytterligere informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte Senior Advisor Rune Borgen, Dfind Executive på telefon: 400 21 431 

 

 

 

 


 

Om arbeidsgiver

I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon ? «Vi skal bygge morgendagens bilhus». Det skal vi gjøre ved å ha de mest fornøyde medarbeiderne, de mest fornøyde kundene og forhandlerne, maksimere vårt potensiale til våre merker, og å ha fornøyde eiere. Dette vil gi oss muligheter til å investere i nye og fremtidsrettede områder. Bertel O. Steen har lange tradisjoner og har satt sitt preg på norsk samferdsel i over hundre år. Det skal vi fortsette med ved å ta posisjon i den store endringsreisen som skjer innen transport og mobilitet. Ved vår satsing på teknologi vil vi utvikle morgendagens bilhus og har som mål å ta en ledende rolle som leverandør av morgendagens mobilitetsløsninger. Bertel O. Steen AS med datterselskaper er et av Norges største service- og handelsselskap. Konsernet importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Opel, Peugeot, Citroën, DS, smart, Fuso og Setra til Norge og er også en betydelig aktør innen forhandlervirksomhet, bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet. Selskapet har ca. 17 milliarder i omsetning og 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.