Teamleder Financial Control

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
294740
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ann-Kristin Thømt
Telefonnummer
+4795774641
E-post
ann-kristin.thomt@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Norges største utfordrer ser etter en ny teamleder i financial control. Er dette din neste mulighet?

Telia Norge ser nå etter en ny leder av Financial Control-teamet som jobber mot avdelingen infrastruktur, som er ansvarlig for utbygging av Telias mobil- og fastnettverk. I tillegg jobber teamet også mot  støttefunksjonene som HR, Juridisk og Kommunikasjon.

Financial Control  i Telia Norge har det overordnede faglige og regnskapstekniske ansvaret for selskapet. Vi sikrer korrekt og tidsriktig finansiell informasjon for selskapet generelt. Rollen har ansvar for et team på tre finansielle controllere. Teamet er en del av Financial Control som består av en engasjert og faglig sterk gjeng på totalt 15 medarbeidere.

Vi tilbyr en arbeidshverdag med spennende arbeidsoppgaver, hyggelige kollegaer, et solid fagmiljø og, ikke minst, et av Nordens mest bærekraftige kontorbygg.
 

Er dette din neste mulighet?

Vi ser etter deg som motiveres og drives av regnskapsfaglige og tekniske vurderinger, drive forenklings- og forbedringsprosesser, og som samtidig er opptatt av å bygge nettverk og gode relasjoner. Vi tror også at du er flink med mennesker og vil fungere godt i rollen som leder for engasjerte medarbeidere. I det daglige tilbringer vi også mye tid med andre stakeholdere og deltar i prosjekter på tvers av grupper og divisjoner, som gir deg en mulighet til å bli kjent med hele Telia.

Som Financial Controller hos oss venter en variert arbeidshverdag. En av de viktigste suksessfaktorene for å lykkes i denne rollen er derfor evnen til å bygge gode relasjoner. Du blir en del av et team med faglig dyktige controllere. Vårt overordnede mål er til enhver tid å sikre riktig regnskap som grunnlag for rapportering til rett tid. Dine arbeidsoppgaver vil være varierte og i stor grad prosjektbasert, men noe faste gjøremål må også kunne påregnes.
 

Hva får du ansvar for?

Du vil lede et team med ansvar for støtte til vår avdeling Infrastruktur. Herunder problemstillinger knyttet til blant annet kapitaliseringer, driftskostnader og leieforpliktelser. Gruppen støtter også Telias støttefunksjoner som HR, Legal, Kommunikasjon og Finans. En viktig del av rollen er derfor å etablere og vedlikeholde god kontakt med disse enhetene for å forstå deres utfordringer og behov for støtte, samt for å sikre korrekt regnskapsmessig presentasjon av deres aktiviteter.

Gruppen har også overordnet ansvar for utarbeidelse av Telia Norges årsregnskap (IFRS), oppfølging av selskapets internkontrollprosess og koordinering av vårt samarbeidet med revisor. Sikring av korrekte balanser, oppfølging av vårt Shared Service Center og sikring av korrekte personalkostnader, inngår også i gruppens ansvar.
 

Er dette deg?

Telias mål er å være Norges største utfordrer, og vi søker deg som deler denne ambisjonen med oss. Telecombransjen er i stadig endring, og da er det viktig at også den finansielle rapporteringen henger med. Derfor søker vi deg som evner å se løsninger på problemstillinger og som liker å utfordre dagens praksis. I tillegg til en proaktiv holdning der du selv tar initiativ til å drive arbeidet ditt fremover, må du også ha en sterk ansvarsfølelse for å komme i mål med de prosjektene og oppgavene du har på gang.

Personlige egenskaper:

 • Analytisk og strukturert
 • God på å kommunisere og skape relasjoner på flere nivåer i organisasjonen
 • Resultatorientert med høy gjennomføringsevne
 • Selvstendig og initiativrik – du får jobben gjort, og du tar eget ansvar for å drive prosessene dine fremover


Din bakgrunn:

 • Du har erfaring med å foreta regnskapsfaglige vurderinger, og er kjent med IFRS. Spesielt vurderinger knyttet til kostnadsføring/kapitalisering og håndtering av leiekontrakter
 • Mastergrad innen økonomi, gjerne revisjon
 • Bransjekunnskap, kjennskap og/eller interesse til våre produkter er en fordel
 • Erfaring i å lede og utvikle medarbeidere. Flink til å skape samhold og legge grunnlag for et godt og inkluderende arbeidsmiljø
 • Gjerne 5 år, eller mer, erfaring fra tilsvarende stilling, revisjon eller annen relevant erfaring
 • Gode Excel-kunnskaper
 • Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntligMer enn bare en jobb! 
Uavhengig av hvilken rolle hos oss, får du verktøyene og støtten du trenger for å utvikle deg både faglig og personlig – i et fellesskap. Vi tilbyr deg din neste store mulighet i et kreativt, motiverende og uformelt selskap som holder til i et av Nordens smarteste og mest bærekraftige kontorbygg på Økern Portal. Vi respekterer og verdsetter mangfold hos mennesker, hvor alle har frihet til å være seg selv med like muligheter. Vi er opptatt av å ha et åpent og inkluderende arbeidsmiljø. I tillegg til et attraktivt og inkluderende arbeidsmiljø, jobber vi fleksibelt og kan tilby et bredt spekter med ansattgoder.
 

Interessert?

Høres dette ut som noe for deg, ikke nøl med å søke! Hvis du vil vite mer om jobben, ta gjerne kontakt med Ann-Kristin Thømt på +47 957 74 641 /ann-kristin.thomt@dfind.no eller Ørjan Gamst på +47 957 29 725 /orjan.gamst@dfind.no. Alle henvendelser og søknader blir behandlet diskret. Søknader behandles fortløpende, så ikke nøl med å ta kontakt.

Om arbeidsgiver

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity! Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.Vi i Telia mener mobilteknologi kan gjøre - og gjør - fantastiske ting. Vårt mål er å være en digital tilrettelegger, og i det står mobilteknologi helt sentralt. Sammen med våre partnere skal vi utveksle kunnskap og teknologi for å skape innovasjon, entreprenørskap og bærekraftig vekst.Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.Telia. Norges største utfordrer.