Team Lead

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
237752
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingvild Vibe
Telefonnummer
+4746878154
E-post
ingvild.vibe@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Team Lead til Tripletex!

Har du erfaring som utvikler, og er klar for neste steg i din karriere?

Utviklingsavdelingen i Tripletex vokser og ettersom vi stadig utvikler nye produkter ser vi behov for å skape et nytt team innen en av våre største domener. Vi søker derfor en Team Lead med passion for både koding og mennesker, som ønsker å være med å sette retning for det tverrfaglige teamets utvikling og leveranser. Gir det deg glede å være den som inspirerer og motiverer de rundt deg? Da er dette stillingen for deg!

Som Team Lead i Tripletex er man ansvarlig for utviklingsprosessen og kvaliteten på leveransene i teamet, og med en fordeling på 50/50 utvikling og ledelse. I etablering av det nye domene-teamet vil du sikre fremdrift og effektive workflows, samt jobbe med kontinuerlig forbedring. I Tripletex slipper vi små og store features opp til 20(!) ganger om dagen, noe som betyr at veien fra idé til kundeverdi er kort. Domeneteamet vil bli bestående av Team Lead, Tech Lead, UX designer, utviklere, Produkteier og QA, og din hverdag som Team Lead vil bestå av å: 

 • ha det overordnede ansvaret for teamets technological preparedness; sikre riktig teknisk kompetanse og kvalitet
 • planlegge og fasilitere workshops, coaching og eventuelt rekruttering
 • ansvar for code reviews, deployments og prioritering av teknisk gjeld
 • sette release dates og koordinere leveranser på tvers i teamet
 • planlegge og holde daglige stand-ups sammen med produkteier

Din utvikling og karrierevei i Tripletex er viktig for oss, så hvis du har ambisjoner, er lærevillig og vil oppnå mye - kan vi bidra med fleksibilitet, coaching og et spennende fagmiljø som vil hjelpe deg på veien mot dine mål! 


Det er ønskelig at du

 • har utdannelse innen informatikk og/eller annen teknisk utdanning, enten på bachelor eller masternivå 
 • har jobbet som fullstack eller backend utvikler i minimum 2 år
 • er kjent med agile leveransemodeller og smidig metodikk 
 • har erfaring fra React, JS og Java, eller er interessert i å opparbeide kompetanse innen javastacken 
 • er opptatt av å bygge relasjoner på tvers av team- og avdelinger, og har et stort faglig engasjement
   

Vi tror at for å lykkes i denne rollen vil det være komme godt med om du liker å ta initiativ, jobbe proaktivt og er opptatt av kvalitet. Din interesse for utvikling, kontinuerlig forbedring og nye funksjonaliteter vil hjelpe deg godt på veien. Hos oss setter vi pris på diskusjoner rundt moderne teknologi, og håper at du også ser fordelen av dette. Det vil også være viktig at du evner å prioritere og balansere både de tekniske arbeidsoppgavene og relasjonsbyggingen i teamet. 

Hva du betegner som glede trenger ikke å være det samme som dem rundt deg, men i Tripletex skal vi ha det gøy på jobb! Vi utvikler produkter som forenkler hverdagen til norske bedrifter, slik at elektrikeren, bakeren og butikken på hjørnet kan bruke tid på sin kjernevirksomhet - ikke regnskap, timeregistrering og fakturering. 

Tripletex holder til i kule lokaler i Karenslyst Allé på Skøyen hvor vi koser oss med digg lunsj, egen barista, is-tirsdag, vaffel-torsdag, brus-fredag, og hackathons. Det er gøy å jobbe i Tripletex, og vi er stolte av menneskene, teamene og produktet vi har skapt. Vi bryr oss genuint om å utvikle magi for våre kunder - og vi håper du gjør det samme! 

Blir du med på laget?
Ta gjerne kontakt med vår rådgiver Ingvild Vibe i Dfind for en hyggelig prat dersom du har spørsmål til stilling og prosess.

Om arbeidsgiver

Tripletex er et komplett og meget bra skybasert økonomisystem. I dag har vi over 60 000 bedrifter som kunder og over 200 000 månedlige brukere. Tripletex er født i skyen, og fokuset ligger på smarte løsninger, gode APIer og automatisering. På denne måten får brukerne muligheten til å gjøre store deler av regnskapsarbeidet selv og får en enklere hverdag. Dette forbedrer overlevelsesmulighetene til små oppstartsbedrifter betraktelig. Tripletex startet som et start-up i Norge og i dag er vi om lag 200 entusiastiske medarbeidere på vårt kontor i Oslo - som fortsetter å vokse!