Team Lead Application Infrastructure

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
346959
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Eirik Strandkleiv
Telefonnummer
+4799634396
E-post
eirik.strandkleiv@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Er du en utvikler som er klar for neste steg?

Vi har behov for å øke vår kapasitet innen digital infrastruktur og søker nå etter en teamleder for applikasjonsinfrastruktur til vårt kontor i Oslo. Som teamleder for applikasjonsinfrastruktur vil du blant annet få fagansvar for integrasjoner og en sentral rolle i teamet som i dag består av to dyktige utviklere. Sammen med teamet får du ansvaret for å bygge generasjon to av vår integrasjonsplattform i Azure. Vi tilrettelegger for radikalt økte evner for DevOps og DevSecOps samt Citizen Driven Development, og mener dette er veien å gå for en organisasjon med flere tusen høykompetente ingeniører!

Relevante arbeidsoppgaver vil blant annet være: 

 • Fagleder for Integrasjoner
 • Bidra til å videreutvikle selskapets kompetanse innenfor DevOps og DevSecOps
 • Drift av eksisterende integrasjonsløsning
 • Overgang fra gammel og utvikling av ny integrasjonsløsning
 • Automatisering av testing

Hvem er du? 

Vår viktigste oppgave er å støtte Multiconsult på best mulig måte. Det er derfor viktig at du har høy servicementalitet, og ser muligheter og løsninger fremfor problemer i møtet med nye utfordringer. Vi har et tett samarbeid innad i teamet, men også med IT og resten av organisasjonen. Derfor er det viktig for oss at du har gode kommunikasjon -og samarbeidsevner. Vi ønsker også at du er initiativrik, og tar en aktiv rolle i effektivisering og forbedring av våre prosesser. Du er god på å velge de riktige verktøyene, prosessene og metodikkene for å sørge for at vi driver utvikling på riktig måte. Du må kunne sikkerhetsklareres ved behov, da vi jobber med store og viktige samfunnsoppdrag. 

I tillegg ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner: 

 • Relevant høyere utdannelse innen IT eller teknologi (relevant erfaringsbakgrunn kan kompensere for manglende formell utdannelse)
 • Fra 4 års erfaring som utvikler
 • God på «beste praksis» med Scrum/Kanban/Xp som arbeidsmetodikk 
 • God på automatisert testing (Unit testing, integrasjonstesting m.m.)
 • Erfaring fra større og komplekse prosjekter og med infrastruktur som kode
 • Gode muntlige og skriftlige egenskaper innenfor norsk og engelsk
 • Det vil være en fordel dersom du har erfaring med eller sertifiseringer fra for eksempel Azure DevOps eller Scrum Master

Hva kan vi tilby deg? 
I Multiconsult har vi høyt fokus på faglig utvikling og ønsker å tilrettelegge for at du skal kunne utvikle deg i takt med nye teknologier og muligheter. Vi tilbyr derfor deltagelse i Microsoft ESI, som innebærer muligheten for sertifiseringer i Azure, som du tar i bruk når du er med å forme skyreisen for Multiconsult. Vi håper du ønsker å bruke tid med oss på Skøyenskontoret, men tilbyr også hjemmekontor og fleksitid. Alle ansatte har fem ukers ferie, samt fri i romjulen og i påsken, og vi tilbyr en god pakke med konkurransedyktig lønn og gode forsikrings- og pensjonsordninger. Aktuelle kandidater må være eller kunne bli sikkerhetsklarert.

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Seksjonsleder Trond Dalsveen på tlf: 90 16 30 80 eller vår rekrutteringspartner i Dfind, Eirik Strandkleiv på tlf: 99 63 43 96 eller eirik.strandkleiv@dfind.no 

Om arbeidsgiver

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt. I Multiconsult-gruppen inngår selskapene Multiconsult Norge, LINK Arkitektur, Multiconsult Polska, Multiconsult UK og Iterio. Konsernet har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Polen og Storbritannia, samt tilstedeværelse i Asia og Afrika. Hovedkontoret er plassert i Oslo, Norge. Multiconsult ASA er notert på Oslo Børs.