Systemutvikler

Publisert
Kløfta
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
352669
Arbeidssted
Kløfta
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingrid Hovland
Telefonnummer
+4792632846
E-post
ingrid.hovland@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Bli med på å videreutvikle et nyskapende lager- og logistikkselskap gjennom din lidenskap for koding!

Er du klar for å komme til et selskap i sterk vekst som satser tungt på teknologi og som gir deg frihet under ansvar? 

NBT er en ledende aktør innen logistikk og transport i Norge. Fra våre røtter som en lokal pakketransportør har vi utviklet oss til en moderne og helhetlig logistikkbedrift, levert gjennom avanserte løsninger innen 3PL, transporttjenester og lagerstyring for bedriftsmarkedet. Vi skiller oss ut ved at vi kun har fast ansatte sjåfører, i tillegg til at vi eier hele vår egen verdikjede, som vil si at våre egne ansatte utfører alle våre tjenester. Vi har også stort fokus på miljø og bærekraft, og derfor har vi kun 100% elektriske biler. Sammen er vi over 145 stolte medarbeidere med et landsdekkende nettverk av terminaler og lagre. Dette gjør at vi når steder andre ikke når.

For å skape den beste opplevelsen for våre kunder har vi nå valgt å bygge vårt helt eget kjernesystem som skal rulles ut over nyttår. Fremover kommer vi til å investere tungt på tech, og vi ser etter deg som vil være med på reisen mot å bli ledende innen teknologi i vår bransje!
 

Om rollen

I rollen som utvikler hos oss vil du bli en del av et lite og kompetent IT-team hvor du vil oppleve en variert arbeidshverdag med stor autonomi og muligheter til å påvirke. Du vil få en sentral rolle i å videreutvikle våre systemer knyttet til logistikk og automasjon i tillegg til å være med på å skape en sømløs opplevelse for våre kunder. Systemene våre er bygget ved hjelp av nyeste .NET-teknologi, bestående av mikrotjenester og en event-basert arkitektur. Oppsett av integrasjoner, design av API’er, samt vedlikehold og videreutvikling av infrastruktur vil være sentrale deler av arbeidsdagen. Du vil også få muligheten til å holde i egne prosesser ut mot leverandører og kunder. I rollen som utvikler hos oss vil du være en sentral bidragsyter til vår strategi om å levere kvalitet i alle ledd og bli ledende innen teknologi i vår bransje. 
 

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr en variert hverdag i et selskap med investeringsvilje som gir deg mulighet til å jobbe med cutting-edge teknologi. Du får en praktisk tilnærming til koding, med mulighet for å jobbe tett på roboter og automatiserte produksjonslinjer. Som del av en liten og kompetent IT-avdeling vil du få en variert arbeidshverdag og muligheten til å påvirke veivalg og videreutvikling av våre systemer. I tillegg kommer du til å bli en sentral bidragsyter til selskapets vei mot enda mer moderne og skreddersydde løsninger. Du vil også komme inn i et engasjert og dynamisk arbeidsmiljø med gode muligheter for personlig og faglig utvikling.

Hos oss finner du mange dyktige medarbeidere med et bredt mangfold av bakgrunner og ulike aldre, noe som gir en god dynamikk i selskapet. Vi legger vekt på personlig og faglig utvikling for alle våre ansatte, og derfor har vi stort fokus på interne muligheter og karriereveier. 

Selvfølgelig har vi også gode pensjons- og forsikringsordninger, gratis parkering, mulighet for lading, kantine og mulighet for hybrid arbeidsplass når det er behov for det.
 

Hvem er du?

Du har noen års erfaring med utvikling, og gjerne innenfor de teknologiene som vi bruker. Siden vi er en mindre IT-avdeling så ser vi etter deg som har solid systemforståelse og har erfaring fra større utviklingsprosjekter. Vi håper du har erfaring med .NET og Azure, men om du er en dreven utvikler som har bakgrunn fra andre språk og skyteknologier, kan det fortsatt være aktuelt. Dersom du i tillegg har interesse for funksjonell programmering ser vi på det som et stort pluss. Det er også positivt om du synes det er gøy med roboter, logistikk og lagersystemer - da tror vi du vil få det ekstra hyggelig på jobb!

Kjenner du deg igjen i noe av dette? Da ser vi frem til å høre fra deg!

Kontakt Pål Andre Lyngheim på +47 926 32 230 eller Ingrid Våge Hovland på +47 926 32 846

 

Om arbeidsgiver

NBT er en fullverdig logistikkbedrift som utfører lager og 3PL tjenester i tillegg til pakketransport for bedrifter. Vi har et omfattende og fleksibelt distribusjonsnett over hele Norge, og frigjør tid som du kan bruke på å gjøre det du og din bedrift kan best.Våre kjerneverdier er bygget på tre viktige pilarer: stolt, utfordrer og kvalitet.Verdiene tar vi med oss ut til kundene våre, og derfor skal vi være det foretrukne valget for bedrifter som trenger gode transportløsninger for sine bedriftspakker, og smidige lagerløsninger som tar vare på hele vareflyten.