Systemutvikler

Publisert
Klofta
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
187768
Arbeidssted
Klofta
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Pål Andre Lyngheim
Telefonnummer
+4792632230
E-post
pal.lyngheim@dfind.no
Søknadsfrist
10.04.2021
Søk nå

Ønsker du muligheten til å jobbe i et innovativt selskap, som satser på å bli et av de ledende teknologiselskapene innenfor robotisering?


Kunne du tenke deg å jobbe sammen med et team med høyt faglig nivå, i en rolle hvor du får muligheten til å påvirke for menneskets fremtid? 

Element Logic er en ledende aktør innen programvare for lagerautomatisering og vokser kraftig i Europa. Selskapet opererer i en bransje med kraftig vind i seilene drevet av E-commerce bølgen og opplever et stadig økende behov for automatisering. Selskapet er særdeles godt posisjonert for fremtiden.

Som vår nye systemutvikler vil du få mulighet til å utvikle nye løsninger og jobbe med produktutvikling ende-til-endre. Du får påvirkningskraft og innflytelse på våre løsninger og rom til å ta tak i teknologier du brenner for. Du trives med stort ansvar og motiveres av produktutvikling, programvare arkitektur og ikke minst dialog med våre kunder! Vi satser på våre ansatte, og du vil være en nøkkelperson i vår R&D-avdeling, som består av to team med systemutviklere. Sammen danner vi et faglig sterkt miljø, som tror på delingskultur og faglig utvikling. 

I denne rollen vil du blant annet ha ansvar for design, implementering og testing av funksjonalitet i vår programvare. Utviklingsmetodikk og prosessarbeid, internt og eksternt sammen med våre kunder. Du vil ha en sentral rolle i systemarkitektur og implementering av våre løsninger hos kunder i inn- og utland. 

Vi kan blant annet tilby deg en viktig rolle med stor mulighet til å påvirke utviklingen av programvare for det internasjonale markedet! Du vil få spennende utfordringer i et inspirerende og faglig sterkt miljø. Du vil være med å bygge et fremtidsrettet og ledende teknologi-miljø, med store påvirkningsmuligheter. 

Vi kan tilby konkurransedyktig lønn med god bonusordning, og mulighet til å kjøpe aksjer i firmaet. Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger. Du inviteres til nyoppussede kontorlokaler på Romerike, med gratis parkering og ladestasjoner for elbil. 

Hvem er du?
Du har gjerne noen års relevant arbeidserfaring innenfor systemutvikling og du har interesse i eller erfaring med intralogistikk, kybernetikk, automasjon og/eller robotisering. Du har jobbet med back-end utvikling og programvare arkitektur. I tillegg er du komfortabel med å bli utfordret, og med å utfordre det etablerte. Vi trenger en lagspiller, som deler og er åpen om eget fagarbeid. 

Vi tror du er strukturert og nysgjerrig, samtidig som du har et kritisk blikk, og ser etter løsninger. Du tar initiativ, setter pris på et godt teamsamarbeid og er ikke redd for en utfordring! 
Du har gjerne: 

  • høyere utdannelse
  • relevant arbeidserfaring
  • erfaring med .NET/C#
  • erfaring og interesse for back-end, og programvare arkitektur 
  • erfaring og interesse for smidig, CI/CD og DevOps prosesser 
  • flytende i norsk samt engelsk
  • Det er ikke et krav, men positivt hvis du har erfaring med Datavarehus/BI, ETL og SQL server
Vil du være med å bygge fremtidens ledende robot-miljø? 

Ta gjerne kontakt med Dfind ved Pål-Andre Lyngheim +47 926 32 230 / pal.lyngheim@dfind.no, eller Rebecca Vatnar +47 473 430 87 / rabecca.vatnar@dfind.no for en uforpliktende prat. 

 
Element Logic har optimalisert virksomheters lagerdrift i mer enn 30 år. Vi utvikler smarte løsninger som gjør at virksomheter kan imøtekomme forbrukeres forventning om raske leveranser. Våre robotløsninger, programvare og rådgivning bidrar til at våre kunder forbedrer sin verdikjede og blir mer lønnsomme. Vi optimaliserer lagre i alle størrelser og innenfor en rekke ulike bransjer, som for eksempel elektroniske komponenter, reservedeler, forbrukerelektronikk, tredjepartslager, legemidler, klær og sportsutstyr. Som verdens første AutoStore-partner har vi lang erfaring med å designe, levere og installere skreddersydde løsninger som effektiviserer arbeidsflyten til våre kunder. Element Logic har mer enn 150 ansatte i Europa og omsatte for 100 millioner EUR i 2020. Hovedkontoret vårt er i Norge, med datterselskaper over hele Europa.