Systemutvikler / Data Engineer

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
185551
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Kristian Clifford
Telefonnummer
+4740021566
E-post
kristian.clifford@dfind.no
Søknadsfrist
16-05-2021
Søk nå

Amedia er verdensledende på digital avisutvikling. En av årsakene til dette er at vi bruker data og innsikt til å stadig videreutvikle innhold og produkter slik at vi skaper mer verdi for leserne våre. Derfor er data- og analyseplattformen en nøkkelkomponent i både den tekniske infrastrukturen vår og i Amedias overordnede strategi. Fra Akersgata i Oslo sentrum jobber vi i Amedia med 80 lokalaviser og den riksdekkende Nettavisen. Arbeidet som gjøres for å nå ut til 1 543 000 digitale lesere hver eneste dag, gjør norske lokalsamfunn til bedre steder å bo, leve og virke.

Amedias data- og analyseplattform blir utviklet av et team som er sammensatt av utviklere med kompetanse på frontend- og backendutvikling, dataprosessering, både i strømmer og i batch, ML Ops og infrastruktur. Teamet har ansvar for hele kjeden – fra innhøsting av adferdsdata i nettsidene, via prosessering og kvalitetssikring, til praktisk anvendelse og tilgjengeliggjøring. Plattformen er i stor grad egenutviklet, og er i kontinuerlig videreutvikling. Det at vi har kontroll over hele kjeden gir oss unike muligheter til å lage gode løsninger. Vi følger dataene fra vugge til verdi. 

Hos oss får du mulighet til å jobbe med effektive, robuste og skalerbare systemer, fremtidsrettet arkitektur og store datamengder. Du vil jobbe mot en tydelig datastrategi for å lage enda bedre produkter. Vi setter brukerne våre først, ikke kun dataene deres. I Amedia bruker vi data for å gjøre våre leseres opplevelse bedre. Vi ligger langt fremme på både analysefunksjonalitet og datadrevne produkt og jobber bl.a. med spennende prosjekter som ML-støttet personalisering og automatisering. 

Utviklingsmiljøet vårt skal støtte hele den redaksjonelle prosessen – fra før en journalist bestemmer seg for hvilken sak de vil skrive, til innholdet er ute på mobilen, en datamaskin eller smart-TV. Vi skal være viktige for folk, og bygge produkter og tjenester som gir mening. 

Som vår nye systemutvikler / data engineer kommer du til å ha stor mulighet til å påvirke teknologi- og arkitekturvalg for dataplattformen vår.

Data Engineering er lagarbeid, og vi ser etter en lagspiller som setter pris på en kaffeprat om strategi, nye teknologier eller alternative måter å løse problemer på. Det er lov å feile, viktig å teste nye metoder, og vi jobber sammen som et team for å nå våre deadlines. Vi ser etter en som liker å dele sin kompetanse og bidrar til at vi stadig utvikler oss.

Hvem er du? Du er data- og innsiktsdrevet og har god kunnskap i minst to programmeringsspråk, som Java, Go, Python eller Javascript. Vi ser også at du har erfaring med løsninger/verktøy som Google BigQuery, Google Cloud Dataflow, Kafka, Hadoop eller Airflow. Erfaring med store datamengder, kompetanse innen databaser, datamodellering og SQL er en stor fordel. Det samme er erfaring med å lage og designe robuste, distribuerte løsninger.

Du behøver ikke mange års erfaring med alle teknologier vi jobber med, men du bør ha erfaring med noen av dem. Interesse for datadrevet innsikt kan veie opp for manglende erfaring. Det viktigste vi ser etter er vilje og evne til å sette seg inn i styrker og svakheter ved de ulike teknologiene - og at du ønsker å være med på å etablere beste praksis for teamet og for resten av Amedias utviklingsavdelinger. 

Er du er klar for nye utfordringer og ønsker du å vite mer? Da vil vi gjerne høre fra deg!
Våre rådgivere i Dfind, Kristian Clifford og Rebecca Kolenic Vatnar er tilgjengelig på hhv. 40021566 / 47343087 eller kristian@dfind.no / rebecca@dfind.no

Ekstra informasjon

Har du lyst til å være med på å bygge data- og analyseplattformen som utgjør navet i alle Amedias aviser?

Om arbeidsgiver

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Forretningsideen er den samme i dag som den alltid har vært: Journalistikken. Vi skal fortelle de små og store historiene som samler, engasjerer, og driver lokalsamfunnet fremover. Amedias utviklingsmiljø spiller en nøkkelrolle i suksessen konsernet har hatt de siste årene. Satsingen er avgjørende for at Amedias aviser skal kunne opprettholde sin sterke posisjon i mediemarkedet, og er en forutsetning for videre vekst.