Systemingeniør

Publisert
Trondheim
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
319777
Arbeidssted
Trondheim
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Trond Inge Halten
Telefonnummer
+4791625377
E-post
trond.inge.halten@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Norge trenger stabil og sikker IT infrastruktur - Vi trenger folk!

Hos oss i Norid er systemdrift essensielt. Det norske toppdomenet er en del av den grunnleggende infrastrukturen for internett i Norge, og uten oss stopper internett. Vi tar samfunnsansvar ved å sørge for at det norske toppdomenet drives pålitelig og robust, og styres på en åpen og demokratisk måte. Og her kommer du inn i bildet! Vi er ca. 20 medarbeidere i Norid i Trondheim, men søker nå etter flere folk - blant annet to systemingeniører.

Vi har et godt arbeidsmiljø, og vektlegger kompetansedeling og teknologientusiasme. Hos oss får du være med å bygge gode løsninger av høy kvalitet på jobben, og det er rom for å sette seg inn i nye fagområder dersom man ønsker det. Vi sitter i nye og lyse lokaler i Teknobyen, og her kan alle jobbe uforstyrret på sitt eget kontor. Vi kan tilby fleksible arbeidsordninger og god balanse mellom jobb og fritid.

I Norid har vi stor entusiasme for den teknologien vi jobber med. Vi ser etter deg som har noen års erfaring innen drift av Linux-baserte systemer og tjenester med høye oppetidskrav.

Det er et pluss med erfaring fra drift av virtualiseringsplattformer som VMware, og konfigurasjonsstyringsverktøy som Puppet eller Ansible. Vi ønsker også å høre fra deg som har kjennskap til containerteknologi og drift av tjenester i skyplattformer.


Lyst til å bli litt bedre kjent med hvordan det er å jobbe hos oss? Ta gjerne en titt her: https://info.dfind.no/norid

Høres dette spennende ut? Da hører vi veldig gjerne fra deg! Ved spørsmål kontakt gjerne vår rekrutteringsrådgivere i Dfind, Trond Inge Halten mobil 91625377, e-post trond.inge.halten@dfind.no eller Emilia Polbratek mobil 966 74 526 eller e-post emilia.polbratek@dfind.no

Om arbeidsgiver

Norid AS driver registeret for norske domenenavn. Alle domenenavn direkte under .no er registrert hos oss. Vi behandler søknader om abonnement på domenenavn og sørger for at regelverket er i takt med behovene i samfunnet. I tillegg sørger vi for teknisk drift og utvikling av tjenesten. Vi tar også på oss andre nasjonale oppgaver som har naturlig sammenheng med kjerneoppgavene.