Systemarkitekt/utvikler

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
192724
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Pål Andre Lyngheim
Telefonnummer
+4792632230
E-post
pal.lyngheim@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Hos Usbl er mulighetsrommet stort - de siste årene har de bygget grunnmuren for digital innovasjon. Med Google Cloud som innsikt plattform og Azure som sky- og integrasjonsplattform av nye tjenester er de forberedt på vekst og å introdusere nye tjenester. Det skjer mye i Usbl og nye tjenester og samarbeider oppstår på tvers av bransjer og plattformer. Man har introdusert ny hjemmeside, ny Min side og en rekke tjenester for å lette hverdagen til medlemmene. 

Den digitale strategien som ligger i bunn har fokus på brukerne og man ønsker å bygge sømløse tjenester som alle retter seg mot det mange opplever som tryggheten vår, nemlig boligen vår. På baksiden er det mange forskjellige aktører og plattformer som må spille sammen for å få dette til. Har du lyst til å være med å binde Usbls sitt digitale tjenestetilbudet sammen?

Som Systemarkitekt i Usbl vil du bli en del av en liten agil IT avdeling som sammen med sterke samarbeidspartnere som Knowit Experience og BBL Pivotal skaper verdi for medlemmene. Samhandling mellom samarbeidspartnere, leverandører og eiere av kjernesystemer er en viktig faktor i tråd med utvikling av tjenester som skal bidra med å løfte interne prosesser, kundereisen og lojaliteten til Usbl. Med fokus på kundereisen i hele verdikjeden vil kunden stå i spissen i utviklingsprosjekter av funksjonelle tjenester på Usbl sin digitale plattform med ansvar for alle integrasjoner mellom systemene. Sammen skal vi sikre en god tjenesteplattform som innebærer du vil jobbe med prosjektledelse, arkitektur design, governance og teknologivalg tilpasset Usbl . Det å finne løsninger sammen med teamet står helt sentralt for å kunne holde en god balanse på ny utvikling og forvaltning av løsninger. 

Du vil i rollen som arkitekt være en teknisk sparringspartner for forretningen, ditt team og øvrige stakeholders for å bygge skalerbare løsninger, tjenester, og sette en målarkitektur. Du vil få eierskap og ansvar for vår systemportefølje gjennom produkter og tjenester, samt etablere og utvikle gode prosesser rundt disse. Integrasjonslaget er viktig for oss og vi håper du liker å tenke mikrotjeneste drevet arkitektur.
Du vil være med å bygge nye kapabiliteter som fx ny ehandelsplattform og sørge for at arkitekturen er tilpasset måten vi ønsker å levere tjenester på i dag og i fremtiden. 

 

Vi tror den rette personen kommer fra teknologi og utvikling, og gjerne kan vise til et par års erfaring.  Vi tror det er en fordel å jobbet med løsningsarkitektur og har lyst til å ta et steg opp. Du bør ha erfaring med en av de store public cloud leverandørene og ha lyst til å sette et tydelig avtrykk på vårt skymiljø.
Du bør trigges av det kommersielle og å legge til rette for løsninger der gjør en forskjell i hverdagen. Har du bakgrunn som utvikler, gjerne med integrasjon av systemer vil være et stort pluss. 

Har du lyst til å være med på en spennende reise innen PropTech i en spisset avdeling, i en stor og solid organisasjon, med kule lokaler på Arbeidersamfunnets plass (vi kommer forhåpentlig snart tilbake) Da vil vi gjerne høre fra deg! Våre rådgivere i Dfind, Pål-Andre Lyngheim og/eller Rebecca Kolenic Vatnar er tilgjengelig på hhv. 926 32 230 / 473 43 087 eller pal.lyngheim@dfind.no / rebecca@dfind.no


 

Ekstra informasjon

Ønsker du å digitalisere tjenester for framtidens boliger!

Om arbeidsgiver

Usbl er et av Norges største boligbyggelag med over 100 000 medlemmer og forvalter 1600 borettslag og sameier over hele Østlandet. Kjernevirksomheten er fortsatt å bygge boliger, men med ny teknologi og moderne og skalerbare plattformer er det nå lagt til rette for høyere fokus på kundereisen og spennende fremtidsrettede tjenester. Behovene fremover vokser og vi setter fokus på å imøtekomme kravene til både eksisterende og nye medlemmer, samt støtte medlemmenes livsstil med moderne og innovative tjenester i tiden framover. Vi hos Usbl jobber kontinuerlig for å sikre de beste løsningene og tilbud for våre medlemmer som kan gjøre en forskjell for de i hverdagen.