Systemarkitekt

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
220369
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ole Christian Falck
Telefonnummer
+4799490664
E-post
ole.christian.falck@dfind.no
Søknadsfrist
31.10.2021
Søk nå

Vil du være arkitekt for Amedia sin nye abonnementsplattform?

Amedia er verdensledende på lokal avisutvikling og er landets største utgiver av lokale medier. Fra Akersgata i Oslo sentrum jobber vi med 80 lokalaviser og den riksdekkende Nettavisen. Arbeidet som gjøres for å nå ut til 1 543 000 digitale lesere hver eneste dag gjør norske lokalsamfunn til bedre steder å bo, leve og virke. Vi søker nå etter en systemarkitekt som vil være med på å utvikle arkitekturen i abonnementsplattformen for våre lesere, medier og mediehus. Vi står overfor et stort digitalt løft i Amedia hvor en helhetlig og godt tilrettelagt arkitektur vil legge grunnlaget for nye forretningsmuligheter og videreutvikling av tjenester for våre abonnenter. Dette vil være et kontinuerlig fokus fremover, samtidig som vi går mot standardisering av systemer og plattformer basert på fremtidsrettet teknologi. Denne rollen er en strategisk satsning i målet om mer robuste og skalerbare løsninger, bedre funksjonalitet og samhandling på tvers av organisasjonen.

Amedia bygger opp et tverrfaglig team som skal videreutvikle abonnementsplattformen, selvbetjeningsløsningene og kjøpsløpene for alle Amedias aviser. Abonnementsløsningen skal ha en modulær arkitektur der vi baserer oss på noen standardløsninger fra forskjellige leverandører, mens andre deler vil vi utvikle selv for å kunne oppnå ønsket grad av fleksibilitet og sikre oss kontroll over plattformen som håndterer den viktige inntektsstrømmen til Amedia.

Plattformen vil ha integrasjoner mot økonomisystemer, betalingsløsninger, CRM, Marketing Automation, kundesenter, distribusjonsløsninger og dataplattform via både synkrone og asynkrone grensesnitt. Teamet vil jobbe tett sammen med de andre produkt- og plattformteamene i Amedia Utvikling.

Abonomentsplattformen består av egenutviklede applikasjoner i en mikrotjenestearkitektur. De er moderne og godt oppdaterte, og teamet sørger selv for forvaltning, videreutvikling, testing og utrulling av tjenestene. I dag inkluderer stacken vår apper basert på blant annet Java, Ruby, Go, Node.js og React/Redux, og vi baserer oss på Open Source-teknologier som Docker og Kubernetes for å kjøre tjenestene og Varnish som lastbalanserer.

Hos oss, landets nest største mediehus, kan du være med på å bygge fremtidens nyhetsopplevelse og kundereise.

I Amedia kommer du til å jobbe med blant annet:

  • Sette målarkitekturen og løsningsdesign for ny modulær abonnementsløsning
  • Kartlegge leverandører og tilgjengelige abonnementskonsepter
  • Utarbeide kravspesifikasjoner ved kjøp/utvikling av nye systemer/komponenter i plattformen
  • Rådgivning til interne og eksterne partnere som ønsker integrasjon mot abonnementsplattformen
  • Risikovurderinger av nye systemer eller vesentlige endringer av eksisterende, rundt sikkerhet og GDPR
  • Integrasjonsdesign samt legge til rette for en sterk integrasjonshub med resten av organisasjonens produkter og tjenester 

Dette er en nøkkelrolle for Amedia, og fremtidige avgjørelser rundt abonnementsplattformen blir avgjørende for tjenestene vi leverer i fremtiden. Med gode forankringer får du friheten til å forme rollen og hvordan du som arkitekt vil ta Amedia til nye høyder. Hos oss vil du få ansvar for arkitekturen og integrasjonspunktene mot blant annet identifiseringsløsninger, økonomisystemer og CRM. For å lykkes i denne rollen er det avgjørende at starter med brukernes behov, for deretter å utarbeide målbilder. Vi tror på en delingskultur, og kan tilby et sterkt fagmiljø med flat struktur. Vi satser på kvalitetsprodukter og ønsker at du som arkitekt tar eierskap til våre produkter og tjenester. Hos oss tilrettelegger vi for en god balanse mellom arbeid og fritid ved at vi for eksempel har fleksibilitet tilknyttet arbeidstid og -sted.

Hvem er du? Du har tidligere jobbet med systemutvikling og liker å jobbe med arkitektur og de overliggende rammer. Din erfaring fra større endringsprosjekter hvor du har vært med på å planlegge og implementere nye systemer tror vi er en viktig erfaring. Det er viktig inneha gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner da det vil være mye koordinering mot personer og fagmiljøer på tvers av Amedia konsernet, samt eksisterende og nye leverandører. Vi håper du har passion for faget og kan bli en god bidragsyter inn i vårt miljø.

Les også mer om oss på amedia.no/utvikling

Vil du vite mer? Ta gjerne kontakt med Dfind ved Ole Christian Falck på ole.christian.falck@dfind.no

 

Om arbeidsgiver

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Forretningsideen er den samme i dag som den alltid har vært: Journalistikken. Vi skal fortelle de små og store historiene som samler, engasjerer, og driver lokalsamfunnet fremover. Amedias utviklingsmiljø spiller en nøkkelrolle i suksessen konsernet har hatt de siste årene. Satsingen er avgjørende for at Amedias aviser skal kunne opprettholde sin sterke posisjon i mediemarkedet, og er en forutsetning for videre vekst.