Systemadministrator

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
385477
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Pål Andre Lyngheim
Telefonnummer
+4792632230
E-post
pal.lyngheim@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

IT og Digitalisering ved Høyskolen Kristiania

Avdelingen for IT og digitalisering består i dag av 21 personer fordelt på drift, sikkerhet, utvikling og support. IT og digitalisering spiller en sentral nøkkelrolle i den daglige oppfølgingen og forvaltningen av en av infrastruktur og digitale tjenester ved Kristiania. Oppgavene er mange og Kristiania er ute etter deg som synes ambisjonen om å bli Norges første private arbeidslivsuniversitet virker spennende. Som systemadministrator blir du en del av et team som håndterer alle oppgaver knyttet til IT-drift. 
Kristiania er inne i flere spennende faser og har kommet godt i gang med sin skyreise hvor valget havnet på Azure, implementering av ITIL med ServiceNow som støttesystem. 

Som systemadministrator ved Kristiania blir du en del av et team med kompetente kolleger som sammen håndterer alle oppgaver knyttet til IT-drift. Avdelingens hovedansvar er drift og forvaltning av Kristianias IT-infrastruktur og tjenester, samt implementering og overholdelse av organisasjonens til enhver tid vedtatte IT-policy på tvers av organisasjonen. En klassisk hverdag består av leverandørkontakt for å sikre en stabil og sikker drift av systemer og digitale tjenester. Kristiania har en kompleks IT-infrastruktur som krever en systematisk tilnærming er også en del av hverdagen.
Kristiania har en komplekst IT-infrastruktur som krever en systematisk tilnærming til installasjoner og oppgradering, feilsøking og løsning av tekniske problemer på tvers av IT-systemene er også en del av hverdagen. Du må kunne vise til god systemforståelse og trives med å sette deg inn i nye systemer, løsninger og prosesser. 

Vi tror den rette kandidaten er og har kompetanse og erfaring med:

 
  • ITIL-rammeverket 
  • Sertifisering/kurs innen Azure, Entra ID 
  • O365 admin
  • Dokumentasjon av IT-prosesser og prosedyrer.
  • Erfaring med Powershell 
  • Diplomatisk prosjektleder, trives med ansvar og dyktig på å kommunisere
  • Erfaring med større anskaffelsesprosesser er et pluss.
  • Evnen til å jobbe selvstendig
  • Høy IT-kompetanse og utdannelse innen IT/Fagbrev innen driftsfag, alternativt flere års konkret og relevant erfaring kompenserer
  • God forståelse forståelse for for IT--sikkerhet for å bevare vår sikkerhet til dagens standarder
 

Hos oss er det høy takhøyde for å komme med endringsforslag, uttrykke meninger og utfordre status quo. Vi har et stort fokus på medarbeiderskap, og ser etter deg som ønsker å bidra til et positivt arbeidsmiljø gjennom å dele av egen kunnskap og støtte dine kollegaer. Så, hvis du kjenner deg igjen i disse verdiene og noen av punktene ovenfor i tillegg til at du ønsker å jobbe i et selskap som verdsetter din kompetanse, ser vi frem til å høre fra deg!

Hvorfor velge oss?

Avdeling for IT og digitalisering ved Kristiania tilbyr et dynamisk og inkluderende miljø som oppmuntrer til faglig utvikling og personlig vekst. Vi er en organisasjon som verdsetter innovasjon, samarbeid og engasjement. I denne stillingen vil du ha muligheten til å påvirke vår IT-strategi og bidra til vår suksess i en stadig mer digital verden. Hos oss vil du få muligheten til å påvirke din egen arbeidssituasjon og utviklingsmuligheter. Kristiania er en arbeidsgiver som praktiserer mangfold og likestilling, og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, alder, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn.

Med dette så håper vi at du er interessert i å søke å ta en prat med oss i Dfind for mer informasjon. Har du spørsmål kan du nå meg på nummer 92 63 22 30, eller mail: pal.lyngheim@dfind.no


 

Om arbeidsgiver

Kristiania leverer forskning og utdanning innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Med over 16.500 studenter og et stort utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Kristiania Norges største uavhengige breddehøyskole. Kristianias oppdrag er å bidra til Norges sosiale og økonomiske utvikling gjennom en problemdrevet og anvendt kunnskapsutvikling og -formidling, i nært samarbeid med arbeidslivet. For å kunne utføre dette oppdraget på en mest mulig effektiv måte, har Kristiania som mål å bli Norges første uavhengige arbeidslivsuniversitet.