Styreverv

Publisert
Bergen
Ansettelsesform
interim
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
359341
Arbeidssted
Bergen
Ansettelsesform
interim
Sektor
Privat
Kontaktperson
Beathe Knudstad-lopez
Telefonnummer
+4791846815
E-post
beathe.knudstad-lopez@dfind.no
Søknadsfrist
Fortløpende
Søk nå

Ønsker du å engasjere deg i styrer?

Det er et stort fokus på kvinnelige styremedlemmer nå grunnet regjeringens nye regler. Som kjent skal 20 000 selskaper ha minst 40 % av hvert kjønn inn i styret. I dag er kun 2 av 10 styremedlemmer kvinner. Dermed er det kjekt å se at det er flere kvinner som nå engasjerer seg og rekker opp hånden for å melde sin interesse.

Heldigvis opplever vi at interessen er stor blant kvinner og menn og opplever en stor pågang fra kandidater som ønsker seg styreverv. 

Som rådgivere har vi økt fokus på dette ettersom interessen er stor, og har flere kunder vi hjelper med å sette sammen et godt og profesjonelt styre.
Dersom du ønsker å melde din interesse må du lage en god styre cv som får frem hva du kan og og hvor du kan bidra. Dersom du har sterk erfaring er det fint å få med på cv med å fortelle hva dere oppnådde gjennomdin periode. 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og utleie innen engineering, IT, finance og executive.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.Les mer om oss på www.dfind.no