Software Asset Manager

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
313477
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Linn Falao Welin
E-post
linn.falao.welin@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Synes du lisenser er like spennende og viktig som oss?

Dagligvarehandelen i Norge og Norden har endret seg betydelig de siste årene og flere handleturer foregår i dag gjennom et digitalt grensesnitt. Har du noen gang tenkt over hvor mye teknologi som understøtter din handletur? Vi som jobber i REMA 1000 i Norge sikrer at kjøpmannen og butikkansatte har digitale løsninger for å gi kunden en best mulig opplevelse. Vi vil ha det morsomt og lønnsomt, vi snakker med hverandre, ikke om hverandre og vi tenker positivt og offensivt. Dette er noen av våre verdier i REMA 1000. Hos oss får dyktige mennesker mulighet til å vokse, utvikle seg og påvirke retningen vi går i.

Vi er på en omfattende digitaliseringsreise der målet er bedre organisering, struktur og mer konkrete eierskap. I den forbindelse ser vi etter deg som vil være med å ta ansvar for hvordan vi skal forvalte lisens og sette videre retning i vårt kule og innovative tech-miljø DigIT i REMA 1000!

Som Software Asset Manager i REMA 1000 vil du få en sentral og viktig rolle i et av Norges største selskaper, der du får ansvar for å bygge opp en ny funksjon innen lisens, asset management og avtaleverk. I dag har vi mange ulike leverandører, eksempelvis Microsoft, Amazon, ServiceNow, Oracle og Google hvor ansvaret for lisensene ligger i de ulike avdelingene. Vi ønsker nå å sentralisere disse oppgavene for å optimalisere og effektivisere forvaltningen. I denne rollen vil du få eierskapet til hele området og med dette bidra til å sikre riktig lisensiering og bruk av software i REMA 1000. Dette er en nyopprettet stilling hvor du får mulighet til å sette rammene og påvirke hvordan Asset Management skal se ut hos oss fremover.

Oppgaver tilknyttet rollen:

 • Utforme og etablere gode arbeidsprosesser og rutiner innen lisensområdet
 • Være en rådgiver overfor stakeholdere i de ulike fagavdelingene, for å sikre best mulig utnyttelse og kostnadseffektivisering av lisensporteføljen
 • Vurdere og følge opp eksisterende avtaler, lisensregler og eventuelle nye anskaffelser
 • Løpende oppfølging av våre leverandører
 • Koordinering og gjennomføring av lisensrevisjoner

Hvem er du?
I REMA 1000-familien verdsetter vi annerledeshet og er stolte av å være en arbeidsplass som rommer ulike bakgrunner, forutsetninger og kompetanse. Vi ser etter en deg som kjenner lisensområdet godt og som vet hvordan ditt arbeid underbygger behovene til forretningssiden.Vi tror at du lykkes best i rollen om du kjenner deg igjen i punktene under:

 • Fullført høyere utdanning innen IT/økonomi
 • Erfaring med lisensforvaltning, gjerne fra revisjonssiden
 • God teknisk kompetanse, spesielt på skytjenester og sikkerhetsløsninger
 • God forståelse for hvordan skyløsninger påvirker lisensstyring og forvaltning
 • Erfaring med software lisensadministrasjon og kjennskap til software-administrasjon er en fordel
 • Gode kommunikasjonsegenskaper og er flytende muntlig og skriftlig på norsk og engelsk
Som person er du proaktiv, nysgjerrig og løsningsorientert. Du har muligens et snev av entreprenørskap på den måten at du motiveres av å bygge. Du gjennomfører arbeidet ditt med stort engasjement, drivkraft og selvstendighet, samtidig som du samarbeider godt med ulike stakeholders og tekniske ressurser. Vi tror på at det ligger et potensiale i alle mennesker, og er vel så opptatt av lærevillighet som erfaring og kompetanse.

I dag har du kanskje en bra lunsjordning, hyggelige kollegaer, stor fleksibilitet og gode betingelser? Det har selvfølgelig vi også. I tillegg har vi bier på taket, egen kino, kaffebar, treningsfasiliteter, museum og Reitan har en egen lystgård i Trondheim hvor vi gjennom REMA-skolen dykker ned i bl.a. verdibasert ledelse. Men viktigst av alt: vi er opptatt av våre ansatte, setter din utvikling i fokus og tilrettelegger for at du lykkes. For oss er ikke mangfold og inkludering buzzwords, men en sentral bærebjelke for et godt og rikt arbeidsmiljø.

Du er velkommen til å kontakte våre rådgivere i Dfind, Anniken Grorud Moore og Linn Falao Welin på e-post anniken.moore@dfind.no og linn.falao.welin@dfind.no

Om arbeidsgiver

over 40 år har REMA 1000 jobbet for å kunne tilby kunder over hele landet et godt utvalg av dagligvarer, av god kvalitet til laveste pris, solgt og produsert på en ansvarlig måte. Ved å ha hyggelige og dyktige mennesker med riktige holdninger og fokus på å jobbe med de rette tingene, har REMA 1000 lykkes med å skape en solid virksomhet som er lønnsom ikke bare for sine kjøpmenn og for bedriften - men også for kundene. REMA 1000 består av over 670 butikker over hele landet, fra Mandal i sør til Honningsvåg i nord. Det er menneskene hos REMA 1000 som utgjør forskjellen, og som er en av de viktigste grunnene til at kunden velger å handle der.