Sikkerhetskonsulent

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
193136
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Anniken Grorud Moore
Telefonnummer
+4748999366
E-post
anniken.moore@dfind.no
Søknadsfrist
24.05.2021
Søk nå

Høyskolen Kristiania er på en spennende reise og vokser enormt både på antall studenter og ansatte - med ambisjoner om å bli Norges første uavhengige universitet innen 2030. Som en fleksibel utdanningsinstitusjon ser Høyskolen Kristiania det som sin rolle å ligge i front på digitalisering, som et virkemiddel for å styrke kvaliteten på utdanningen. Målet er å utvikle gode løsninger som kommer studentene, arbeidslivet og samfunnet til gode. IT-avdelingen består av 20 ansatte der alle har en aktiv rolle i digitaliseringsprosesser og utvikling av nye tjenester.

IT-avdelingen er delt i tre hovedområder, Utvikling, Drift/Tjenester og Sikkerhet. Informasjonssikkerhet er en viktig del av Høyskolen Kristianias ambisjoner, og vi ser nå etter en Security Consultant som kan ha primærfokus på policy, governance og risikoanalyser.

I dag består sikkerhetsteamet av en CISO og en teknisk security consultant, så her blir du en del av et mindre team med store muligheter til å påvirke, jobbe tett med ledelsen og ha nærhet til faglige dyktige kollegaer. Det er høyt under taket i Høyskolen Kristiania, og hvis du er en person som liker å komme med forslag og ta initiativ så er dette en passende arbeidskultur for deg. Kompetanseheving, kreativitet og faglig dyktighet verdsettes høyt for de ansatte.

Som Security Consultant vil du samarbeide tett med teamet ditt for å kartlegge den nåværende sikkerhetsposisjonen hos Høyskolen Kristiania, samt ha dialog på tvers av organisasjonen. Noen av dine oppgaver vil være: 

  • Risikostyring ved bruk av ISO 31000 standard
  • Analyser av risiko og nye initiativer
  • Jobbe med Information Security Management System (ISMS) ved bruk av ISO 27001 standard
  • Revisjoner mot compliance standarder som GDPR
  • Jobbe med user awareness programmer for å minimere angrep
  • Analyse av sikkerhetshendelser og koordinere med DPO for videre saksbehandling av Datatilsynet

Hvem er du?
Din interesse for å jobbe med informasjonssikkerhet i en rasktvoksende organisasjon er viktig. Vi tror at den rette kandidaten enten er nyutdannet innen IT, informasjonssikkerhet, dataingeniør eller andre relevante fagområder, og/ eller har et par års erfaring med informasjonssikkerhet etter studiene. Det er ikke nødvendig at du allerede innehar kompetanse på ISO 27000 - seriene, da teamet liker å dele sin kunnskap med deg. Videre er du en lærevillig, selvgående og initiativrik person, spiller på lag med andre og er god på kommunikasjon.

Klar for å forme fremtidens standard for informasjonssikkerhet hos Høyskolen Kristiania?
Vi vil gjerne lese din søknad - fortell oss hva du har en lidenskap for innen IT og informasjonssikkerhet! Lurer du på noe før du søker, ta kontakt med en av våre hyggelige rådgivere i Dfind. 

Ekstra informasjon

Nyutdannet og interesse for informasjonssikkerhet?

Om arbeidsgiver

Høyskolen Kristiania leverer forskning og utdanning innen ledelse, organisasjon, markedsføring, kommunikasjon, informatikk, helsevitenskap, innovasjon og kunstfag. Med over 14.500 studenter og et stort utdanningstilbud i Oslo, Bergen og på nett, er Høyskolen Kristiania Norges største uavhengige bredde høyskole. Høyskolen Kristianias oppdrag er å bidra til Norges sosiale og økonomiske utvikling gjennom en problemdrevet og anvendt kunnskapsutvikling og -formidling, i nært samarbeid med arbeidslivet. For å kunne utføre dette oppdraget på en mest mulig effektiv måte, har Høyskolen Kristiania som mål å bli Norges første uavhengige universitet.