Seniorutvikler

Publisert
Bergen
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
330715
Arbeidssted
Bergen
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Kristin Hatten
Telefonnummer
+4791334015
E-post
kristin.hatten@dfind.no
Søknadsfrist
Fortløpende
Søk nå

Vil du være med å forme fremtidens Nordea Liv?

Brukeropplevelser er viktig for oss og vi skal derfor gjøre det enda lettere for våre kunder å bevege seg i våre systemer. Innen de neste 5 årene bytter vi ut vårt gamle kjernesystem og bygger noe helt nytt. Derfor søker vi dyktige utviklere som ønsker å være med å forme fremtidens Nordea Liv.

Som seniorutvikler, vil du i denne prosessen få en helt sentral rolle i utformingen og oppbyggingen av våre nye og moderne systemer og API-er.
Vi gir våre ansatte muligheten til å forme sin egen karriere, så du vil ha frihet til å velge hvilket område du retter deg inn mot, enten det er utelukkende utvikling av API-er, backend eller fullstack-utvikling. 

Vi bruker i hovedsak Java-teknologi, samt HTML, Bootstrap og noe React. Våre systemer er i dag on-prem, men vi er på vei mot skyen.

Hvem er du:
Du er en nysgjerrig teknolog med god erfaring og følger med på teknologitrender. Du er en engasjert kollega som stiller spørsmål ved det etablerte, og er en god kommunikator som både setter retning og samarbeider godt på alle nivåer. Hos oss er faglig kompetanse og delingskultur noe som verdsettes høyt, det vil derfor være en fordel om du også har interesse for å dele av din kunnskap både internt på huset og ved faglige samlinger hos oss.

Vi ønsker at du etterhvert kan ta en faglig lederrolle, enten som tech lead, løsningsarkitekt eller mentor for våre flinke juniorer.

For øvrig ser vi for oss at du har:

  • Høyere utdannelse innen IT
  • Erfaring fra nyere tech-stack som nyeste versjoner av Java, og/eller C#, C++ eller .Net 
  • Erfaring med utvikling av API-er
  • Erfaring med smidige utviklingsmetoder
  • God muntlig og skriftlig kommunikasjon på norsk og engelsk


Hvem er vi
Det er et etablert teknologimiljø på huset som består av utviklere, testere, drift, arkitekter, forretningsutviklere og koordinatorer. Som seniorutvikler hos oss vil du bli en del av et stort teknologi- og utvikling miljø med mer enn 60 internt ansatte i tillegg til 15-20 dyktige konsulenter i alderen 30-60 år. 


Vi kan tilby
Vi kan by på en innholdsrik kantine driftet av Søtt og Salt, med takterrasse som gir deg fantastisk utsikt over landets fineste by.
Vi har et godt sosialt miljø både innad i IT-teamet og generelt i Nordea Liv, med sosiale tilstelninger både i og utenfor arbeidstid.
I tillegg til den førnevnte, velfylte kantinen vår, er vi også glad i vaffelsteking og kald drikke fra vår party cooler. Vi er derfor takknemlig for at vi også har et fresht treningsrom på huset og at vi ellers er en aktiv gjeng både i og utenfor arbeidstiden. 
Vi går godt overens med våre kolleger i Nordea Bank og har sommerfest, julebord og jevnlige frokostsamlinger sammen med dem. 

Vi verdsetter balanse mellom arbeid og fritid, og tilbyr fleksibel arbeidstid med mulighet for hjemmekontor 1–3 dager i uken og familievennlige 35,5 timers arbeidsuke. 
Som ansatt hos oss vil du ha tilgang til to firmahytter på Ustaoset og vi har selvfølgelig blant markedets beste forsikrings- og pensjonsordninger.


Ta gjerne kontakt med våre rekrutteringspartnere i Dfind dersom du har spørsmål eller ønsker en uforpliktende samtale.
Vi kontakter aktuelle kandidater fortløpende.

Om arbeidsgiver

Nordea Liv, en del av Nordea-konsernet er det tredje største selskapet i det private livs- og pensjonsforsikringsmarkedet i Norge. Vi tilbyr tjenestepensjon, livsforsikring og spareprodukter og forvalter nærmere 200 milliarder kroner for 20.000 bedrifter og 700.000 privatpersoner.