Seniorutvikler Backend utvikler

Publisert
Bergen
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
343586
Arbeidssted
Bergen
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Kristin Hatten
Telefonnummer
+4791334015
E-post
kristin.hatten@dfind.no
Søknadsfrist
Fortløpende
Søk nå

Vil du skape cutting-edge teknologi til reiselivsnæringen?

Er du en erfaren backend utvikler som elsker å jobbe med .NET? Har du en lidenskap for å holde deg oppdatert på teknologi og en konstant trang til å lære nye ting? Da kan vi være en god match! Hos oss får du ikke bare jobbe med cutting-edge teknologi, men også muligheten til å forme din egen arbeidshverdag og påvirke produktene vi leverer.


Hvem er vi?
Adventure Tech er et voksende selskap, en del av DSD-konsernet, som også står bak selskaper som Tide, DSD Shipping, DSD Cargo, Zinus, og Go Fjords. Vi spesialiserer oss på å levere innovative programvarer for reiselivsnæringen, og vi har mottatt en varm velkomst fra markedet.


Hva gjør vi?
I Bergen fokuserer vi primært på å utvikle Blend. Blend er et system som skaper skreddersydde reiseopplevelser ved å kombinere transport, overnatting og aktiviteter fra ulike aktører til en helhetlig pakke. Blend sin arkitektur er bygget med tanke på fleksibilitet, slik at vi enkelt kan utvide systemet med nye funksjoner, integrasjoner, samt vedlikeholde og skalere etter behov. Backenden er basert på .NET Core og C# og kjører på PostgreSQL. Det hele er hostet i Google Cloud.

Vi har organisert oss i backend-team og feature-teams, og du har friheten til å velge hvilket team eller prosjekt du ønsker å jobbe med. Det viktigste for oss er at du får jobbe med det du elsker.


Hvem ser vi etter?
Vi leter etter deg som ønsker å være en viktig del av et kreativt team som former fremtidens reiselivsløsninger. Du liker å jobbe med nye teknologier og rammeverk, og foretrekker å jobbe smidig. Du setter pris på at dine innspill blir hørt og har gjerne faglige diskusjoner med dine kolleger. Det er også viktig for deg å være omringet av et støttende og dynamisk team. Du har 5 års erfaring som utvikler og har erfaring med Google Cloud eller lignende skyteknologi. 


Hvorfor velge oss?
Vi tilbyr et kompetansedrevet arbeidsmiljø med fokus på faglig utvikling og fleksibilitet. Du får 10 frie kompetansedager og fire fagdager i året. I tillegg får du stor frihet og tid til å delta på konferanser ol. for å holde deg oppdatert. Vi kan friste med flotte kontorer i hjertet av Bergen og gratis parkering i Klostergarasjen. Vi har egen kokk som sørger for herlige måltider, og hyggelige fellesområder med underholdning og forfriskninger. Vi verdsetter samholdet vårt og drar på turer og samlinger både nasjonalt og internasjonalt flere ganger i året.  Ønsker du å jobbe fra vårt kontor i Svolvær eller London i perioder, er dette også mulig. 

 

Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg! Søk på stilling ved å laste opp din CV og skriv gjerne en kort søknad dersom du ønsker det. Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner i Dfind dersom du har spørsmål eller ønsker å vite mer om oss.


 

Om arbeidsgiver

Adventure Tech er en del av DSD konsernet.Du blir en del av et team som både erobrer nye markeder og flytter grenser for hva som er gjort innen Travel Tech. Du blir med å bygge et selskap, samtidig som du har tryggheten til en av Norges mest solide industrielle aktører i ryggen. DSD har en lang og suksessfull historie innen innovasjon og selskapsbygging (siden 1855).