Senior utvikler

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
343625
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Pål Skorge
Telefonnummer
+4795442145
E-post
pal.skorge@dfind.no
Søknadsfrist
02.10.2023
Søk nå

Bli med oss i Emma Systems på vår ekspansive reise!

Brenner du for moderne teknologi, søker dyktige kolleger og ønsker mulighet for å jobbe kundenært? Da er kanskje du seniorutvikleren vi nå leter etter hos Emma Systems!

Vi står midt i en spennende vekstfase, og vårt utviklerteam skal derfor utvides. Vi sitter i dag i trivelige kontorlokaler i Mølleparken på Sagene, men snart blir vår nye base i førsteklasses lokaler i Vertikalen Nydalen.

Vi i Emma Systems er Nordens fremste på fortollingsløsninger, og samarbeider tett med nøkkelspillere i internasjonal handel og transport. Vårt hovedmål? Å revolusjonere og forenkle logistikken bak handel og fortolling. Vår selskapskultur, tillit til teamet og flate struktur er kjernekomponentene i vår suksess.

2023 har vært et banebrytende år for oss, med lansering i tre nye markeder. Dette betyr at vi nå har et fotfeste i 11 europeiske land – og vi stopper ikke der! Så her er din sjanse til å bli en del av et raskt voksende selskap med planer om å ta over (toll)verden!

På teknologisiden håper vi å finne noen med minst 3 års erfaring innen .NET Core. En mastergrad vil gi deg et forsprang, men vi ser også etter bachelorgradkandidater som har bygget et robust faglig fundament. Vi er også interessert i kandidater med kompetanse i:

  • Blazor og Typescript
  • Anvendelse av Azure-tjenester: inkludert servicebus, Blobstorage, Azure functions, Azure SQL, Cosmos DB, Office 365-integrasjon og SSO-metoder
  • Kunnskap om CI/CD
  • Design av API
Vi mener at den ideelle kandidaten er systematisk, skaper innovative løsninger, er nysgjerrig av natur og er drevet av å utgjøre en forskjell for både kunder og kollegaer.

Er dette deg? Da ser vi frem til din søknad! 

 


 

Om arbeidsgiver

Vår historie strekker seg tilbake til 1950-tallet og startet med databehandling ved bruk av hullkort. Siden tidlig 1990-tallet har vi utviklet fortollingsløsninger for de nordiske landene.I 2023 teller vi 3500+ kunder i Europa som brukere av våre markedsledende løsninger; EmmaSped CMS og Emma E-Doc. Vi har i dag over 40 ansatte fordelt på våre tre lokasjoner i Norge, Danmark og Storbritannia.Les mer om oss på https://emmasys.com/no/