Senior systemutivkler

Publisert
Kristiansand
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
379078
Arbeidssted
Kristiansand
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Linn Grundetjern Larsen
Telefonnummer
+4798438038
E-post
linn.larsen@dfind.no
Søknadsfrist
31.mai
Søk nå

Er du vår nye seniorkonsulent?

Vi er på jakt etter flere utviklere til vårt kontor i Sør!

Til deg som ikke har tålmodighet til å lese hele teksten, har vi satt opp et kort sammendrag:

Stillingstittel: Seniorkonsulent
Arbeidssted: Dronningens gate 23, 4610 Kristiansand
Arbeidsoppgaver: Konsulent innen systemutvikling 

 

Om deg: Vi ser etter deg som har en utdannelse innen IT/teknologi, og har fra 7 års arbeidserfaring. Ikke noe mer? Jo. For din egen del er det en fordel om du har spilt noen runder shuffleboard og/eller biljard tidligere, men frykt ikke! Vi har mange som kan gi god opplæring her. 

 

Om oss: I dag har du kanskje en god lunsjordning, hyggelige kollegaer, stor fleksibilitet og gode betingelser? Vel, det har vi også. I den mest sentrale gaten i Kristiansand, finner du ikke bare skarpe hjerner, men også et kontor som oser av energi. Vi er ikke bare et konsulentmiljø – vi er et sted der engasjerte kollegaer møtes for å dele kompetanse.

Hos oss får du muligheten til å påvirke, og utvikle! Vi heier på nye initiativer, investerer i kulturelle godbiter.

 

Til deg som liker helheten, her kommer litt mer:

Hvem er vi: Vi tør å påstå at Dfind Consulting er et konsulentselskap som skiller seg ut fra mange andre arbeidsplasser.. Selv om vi er relativt små i det store bildet, har vi store og anerkjente kunder. Vi er et dedikert IT-konsulentselskap med hovedvekt på systemutvikling. Vårt mål er å tiltrekke oss de beste fagentusiastene innen tech og design. I tillegg til dette jobber vi hver dag for å gi våre konsulenter betydningsfulle arbeidsoppgaver hos kunder, som påvirker og forenkler hverdagen til folk.

 

Vi har ingen planer om å bli størst i bransjen vår – vårt mål er å være best på det vi gjør. Som ansatt hos oss vil du få muligheten til å vokse, utvikle deg faglig og opparbeide deg verdifull erfaring. I tillegg tilbyr vi deg muligheten til å ha det morsomt sammen med oss, for eksempel å utvikle dine ferdigheter innen biljard, dart, brettspill, quiz, bordtennis og poker, for å nevne noe. Vi tror på en balanse mellom arbeid og fritid, og hos oss får du sjansen til å trives både på og utenfor kontoret. Vår visjon er å være det foretrukne valget hos kunder, ansatte og samarbeidspartnere.
 

Du er: En person som trives med å jobbe med andre mennesker og motiveres av utfordringer. 

  
Vi tilbyr:
 • Konkurransedyktig lønn
 • Faglig utvikling
 • Gode forsikringer
 • Fag og tech-budsjett
 • Gunstig aksjeprogram
 • Diverse bedriftsavtaler
 • Freshe lokaler sentralt i Kristiansand
 • God opplæring

Vi ser etter deg som har:

 • Høyere formell utdannelse innen IT/Tech
 • 7 års erfaring som programmerer / utvikler
 • Trives i hele stack´en, eller er spesielt god på backend
 • Har gjerne erfaring med Java-baserte eller Microsoft-baserte teknologier
 • Oppdatert på løsninger innen skyteknologi (Azure, Amazon eller Google Cloud)


Hva går jobben ut på?

Hos oss vil du jobbe som konsulent hos en av våre mange spennende kunder, hvor du vil gi råd, veiledning og løsninger på ulike prosjekter. Dette kan innebære alt fra å evaluere allerede eksisterende IT- systemer, identifisere problemer eller behov, til å designe og implementere nye systemer eller løsninger. Vi har et stort spekter av ulike kunder, både store og små.

 

Har du hengt med så langt og har spørsmål om rollen? Da er du velkommen til å kontakte Linn.larsen@dfind.no eller ringe 98438038

 

Vi vet at det å søke jobb kan være tidkrevende, så derfor ønsker vi å gjøre det så enkelt som mulig for deg. Alt du trenger å gjøre er å skrive en kortfattet tekst som forteller hvorfor du ønsker å søke, sammen med en oppdatert CV.

Vi kjenner allerede ChatGPT - nå ønsker vi å bli kjent med deg :)

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Om arbeidsgiver

Dfind Consulting er et teknologiselskap som hjelper våre kunder med rådgivning og utvikling av moderne IT-løsninger slik at de skal kunne oppnå sine mål innen digital fornying, innovasjon, brukeropplevelser og gevinstrealisering.Vi har kontorer i Oslo, Drammen, Hamar, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim.Dfind Consulting er et teknologiuavhengig selskap som har kunder innenfor flere segmenter i både offentlig- og privat sektor.Våre konsulenter jobber innenfor fagfeltet systemutvikling, design og ledelse.Dfind Consulting har i dag 175 ansatte.Dfind Consulting - hvor teknologi, design, og sjel møtes! Vi er ikke bare et konsulentfirma, vi er en gjeng entusiaster med hode for kode, som elsker å nørde på design. Med base i pulserende Oslo, Stavanger i vest, og andre sentrale steder som Trondheim, Bergen, Kristiansand, Hamar og Drammen, sørger vi for å ha de beste hodene innen teknologi og design. Vi lever for å være det foretrukne valget for kunder, ansatte, og alle som vil ha litt ekstra piff i konsulentverden.