Senior salgsrådgiver

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
192919
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Per Ivar Elton
Telefonnummer
+4790920462
E-post
perivar.elton@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

I Dfind er vi nær 40 kompetente rådgivere som bistår våre kunder med å identifisere og attrahere talentene de trenger for å nå sine mål, samtidig som vi bistår våre kandidater med å finne drømmejobben. Vi er blant norges ledende på dette og er lokalisert i de største byene i landet. For å styrke dialogen med våre kunder ytterligere, søker vi nå etter en Senior Salgsrådgiver tilknyttet hovedkontoret i Oslo. 

Arbeidsoppgaver 
Du skal være en døråpner og avklare behov hos de kundene du møter. Det innebærer av du vil jobbe med alt fra å kartlegge potensielle kunder til å gjennomføre salgsaktiviteter mot disse i tillegg til å utvikle eksisterende kunder. I alle kundemøter vil det være din jobb å avdekke behov, for så sammen med resten av organisasjonen finner en best mulig måte å løse dette på. Du vil holde tak i kunden, enten over tid eller til andre naturlig overtar denne rollen. Internt hos oss vil du være en salgsressurs som etterhvert vil kunne ha hele landet som nedslagsfelt.

Om deg
For å kunne gjøre denne jobben tror vi du må ha solid yrkeserfaring, gjerne fra ledende roller. Du må være en interessant samtalepartner for lederne i de selskapene du besøker og ikke minst oppnå tillit gjennom forståelse for de behov de måtte ha for våre tjenester. Du må ha en sterk drive, trives med høy aktivitet, være mulighetssøkende og raus. Du må trives med å invitere andre inn i dine relasjoner, være nysgjerrig og dele. Vi gjennomfører årlig et stort antall analyser av arbeidsmarkedet. Eksempelvis verdens største employer branding undersøkelse. Denne typen innsikt er det viktig at du kan formidle og at du er uredd og trygg i møte med mange mennesker, både på norsk og engelsk. Du må kunne formulere deg godt skriftlig og være godt kjent med digitale verktøy.
 

Vi kan tilby deg en svært utadvendt, fleksibel og forretningsorientert rolle i et selskap som vokser og har spennende planer fremover. Hos oss vil du bli en del av et profesjonelt, ambisiøst og samtidig sosialt miljø med kolleger over hele landet.  Vi jobber i team så det er lett å være ny hos oss, og vi vil sørge for at du får god opplæring i våre tjenester og leveransemetoder. Vi er et verdibasert selskap og vi bruker disse som retningsgivere, og vi har alltid høy fokus på kvalitet. Det vil derfor være viktig at du trives med varierte oppgaver, leverer kvalitet, og er god til å gjennomføre prosesser. 

Som alle oss andre må du kunne identifisere deg med selskapets verdier: 

To know
   Vi er spesialister. Vi kjenner våre kunder og kandidater. Vi vet at det i vår bransje ofte er detaljene som betyr mest. 

• To serve 
   Vi lykkes fordi vi tilbyr både kunder og kandidater en service som overgår standarden i vår bransje. 

• To trust 
   Vi opptrer med respekt. Vi verdsetter våre relasjoner og behandler mennesker på en god måte. 

• Striving for perfection 
   Vi ønsker hele tiden å utvikle og forbedre oss. Vi er her for å gjøre våre kunder og kandidater fornøyde, helt ned til minste detalj. Det gir oss en fordel. 

• Simultaneous promotion of all interests
  Vi skal ivareta alle parters interesse gjennom våre leveranser

Vi bryr oss om kunder, kandidater og kollegaer. Gjennom en innsiktsfull, profesjonell og helhetlig tilnærming sikrer vi alle parter de beste forutsetninger for å lykkes sammen.
For oss betyr det: “Passion for people”.

Ta kontakt med seniorrådgiver Per Ivar Elton, 909 20 462, eller daglig leder Espen Steinsrud, 924 15 227 for en konfidensiell og uforpliktende prat!

Ekstra informasjon

Er du en dyktig selger og rådgiver?

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og utleie innen engineering, IT, finance og executive.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.Les mer om oss på www.dfind.no