Senior Regnskapsfører

Publisert
Hunndalen
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
351395
Arbeidssted
Hunndalen
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingrid Klara Østli
Telefonnummer
+4798036214
E-post
ingrid.ostli@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Faglig sterk Senior Regnskapsfører søkes til internasjonalt selskap i utvikling

Dovista er nå i en spennende omstillingsfase, og søker en faglig sterk og selvgående regnskapsfører til rollen som Senior Accountant. I rollen vil du ha ansvaret for løpende regnskapsføring, men også være sterkt involvert i periodeavslutning og rapportering, i tillegg til å bistå inn mot internkontroll, og prosjektoppfølging. Rollen rapporterer til regnskapssjef.

Sentrale arbeidsoppgaver:
  • Løpende regnkapsførsel for de norske selskapene
  • Bidra i periodisk rapportering for ulike forretningsområdene og følge opp sentrale nøkkeltall
  • Bidra til kostnadskontroll og avsetninger
  • Prosjektoppfølging
  • Støtte Business og Finance Controllere med controll-relaterte oppgaver
  • Forbedring og videreutvikling av prosesser, rutiner og systemer
  • Rapportering og effektivisering

For å lykkes i rollen, tror vi du har noen års erfaring fra liknende rolle, og en god regnskapsforståelse. Videre bør du ha høyere økonomisk utdanning, og like å jobbe selvstendig og strukturert. Du vil få bred kontaktflate i selskapet- også internasjonalt, og bør være trygg muntlig og skriftlig i både norsk og engelsk.

Ellers tror vi den rette kandidaten trives i et selskap i utvikling, er glad i systemer, og liker å jobbe med forbedringsprosesser. Rollen vil sitte i Dovista Norges hovedkontor på Gjøvik.

Om dette høres interessant ut, ta kontakt med: Ingrid Østli på tlf.: 980 36 214, mail: ingrid.ostli@dfind.no, eller Ørjan Gamst på tlf. 957 29 725, mail: orjan.gamst@dfind.no.

Søknader behandles fortløpende og vil bli behandlet konfidensielt.

Om arbeidsgiver

DOVISTA Gruppen består av flere ledende selskaper og merkevarer som opererer i deteuropeiske markedet for vinduer og dører. Gruppen består av i alt 13 merkevarer og over 6.700 ansatte. Hovedmarkedene er i Danmark, Norge, Sverige, Storbritannia, Irland, Tyskland, Sveits, Slovakia og Polen.I Norge eier vi Natre Vinduer AS med over 75 års erfaring, den største leverandøren avvinduer til byggevarehandelen med nærmere 500 medarbeidere og 2 fabrikker i Norge. NATRE Vinduer AS leverer kvalitetsvinduer som distribueres gjennom byggevarehandelen. Med to fabrikkers trategisk plassert rundt om i landet er virksomheten i stand til å levere kortreiste vinduer fra nord til sør.DOVISTA AS eies av VKR Holding, som eier selskaper innen takvinduer, fasadevinduer og termisk solenergi i mer enn 40 land.