Senior React-utvikler

Publisert
Trondheim
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
318241
Arbeidssted
Trondheim
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Trond Inge Halten
Telefonnummer
+4791625377
E-post
trond.inge.halten@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

FINN.no-eide Sentinel Software lager Carweb. Bli med på vår reise!

Får React og Typescript hjertepumpa di til å slå litt ekstra? 
Har du lyst til å jobbe med en avansert SaaS-løsning? Sentinel Software er kanskje Trondheims best bevarte teknologi-hemmelighet. Som et heleid selskap av Finn.no og Schibsted lager vi Carweb, en avansert SaaS-løsning som er hovedverktøyet til de ledende aktørene i norsk bilbransje. Carweb håndterer mer enn 300.000 biler i året for våre kunder og hjelper dem å selge biler for mer enn 35 milliarder kroner hvert år. Vi er et selskap i vekst med rundt 30 ansatte fordelt på utvikling, kundeservice og salg.

Vi er en gjeng som har det morsomt på jobb og spiller hverandre gode. Vi har et godt samarbeid på tvers av fagfelt og er veldig opptatt av å lage gode løsninger. Noen har barn, andre har barnebarn, mens noen er barn - og noen liker dårlige ordspill!

I frontend bruker vi hovedsakelig teknologiene React, Typescript og GraphQL. Har du lyst til å bryne deg på flere områder bruker vi det siste innen arbeidsflytmotor, meldingsbaserte systemer, infrastruktur som kode og mikrotjenester. Vi drar veksler på kompetanse i Schibsted og FINN. Som en del av Schibsted har vi tilbud om å delta i et aksjespareprogram samt andre ansattfordeler.

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med produktutvikling og deg som er over gjennomsnittet god på React/frontend og testing. Det er topp om du kan identifisere svakheter og forbedringspotensiale og ønsker å utvikle deg selv og andre gjennom teamsamarbeid. Om du er opptatt av arkitektur og bryr deg om helheten til produktet er det også noe vi setter pris på! 

Vi trenger deg fordi vi skal konvertere hele løsningen som i dag er en desktopapplikasjon over til en webapplikasjon, og en senior frontendutvikler blir svært sentral i dette arbeidet. Stillingen har stort spenn, og Sentinel ønsker derfor å finne en erfaren frontendutvikler som interesserer seg for flere av teknologiene som benyttes.

Lyst til å bli litt bedre kjent med hvordan det er å jobbe hos oss? Ta gjerne en titt her: info.dfind.no/sentinelsoftware

Alle henvendelser gjøres i første runde til Dfind AS ved Trond Inge Halten mobil 91625377, e-post trond.inge.halten@dfind.no eller Laura Cecilie Lydiksen mobil 47788336 eller e-post laura.cecilie.lydiksen@dfind.no