Senior Global Innkjøper

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
363128
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Offentlig
Kontaktperson
Rune Borgen
Telefonnummer
+4740021431
E-post
rune.borgen@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Gode avtaler skapes gjennom sterke relasjoner

Mantena tar sikte på å være Nordens mest nytenkende totalleverandør av vedlikeholdstjenester for skinnegående materiell. Vi søker nå etter en Senior Global Innkjøper som vil være med på å styrke organisasjonen faglig og strategisk. I Mantena tror vi at de beste avtalene oppnås gjennom å bygge gode relasjoner med våre leverandører. Med vår innovative tilnærming, faglige kompetanse og løsningsorienterte holdninger, oppnår vi bedre resultater som gagner begge parter. Internt har vi en kultur der vi støtter hverandre og bidrar til felles suksess – og med deg på laget kan vi kanskje bli enda bedre?

Selskapet er et offentlig eid aksjeselskap underlagt Nærings- og Fiskeridepartementet, men er ikke bundet av lov om offentlige anskaffelser eller offentlige søkerlister. Stillingen rapporterer til Innkjøpsdirektør, der avdelingen for strategisk innkjøp har fire senior globale innkjøpere. I tillegg har du støtte fra en operativ innkjøpsavdeling med 10 innkjøpere og juridiske avdeling. De totale innkjøpene beløper seg til ca. 1 mrd. NOK per år. Selskapet holder til i moderne lokaler sentralt på Oslo S. 

Arbeidsoppgaver:

  • Etablere nye -og reforhandle eksisterende avtaler med leverandører
  • Identifisere nye potensielle leverandører
  • Bidra til langsiktig leverandørutvikling.
  • Bidra til det strategiske innkjøpsarbeidet for å utvikle beste praksis

Stillingen passer for deg som har noen års erfaring med innkjøp og sourcing av komponenter og som er vant til å arbeide i team. Innkjøpene er primært direkte produksjonsrelaterte deler/komponoenter, men prosjekt -og tjenesteinnkjøp kan også forekomme. Som person må du være dyktig til å bygge langsiktige relasjoner og løsningsorientert av natur. Du må også ha dokumenterte forhandlingsevner og gjerne erfaring med kontraktsinngåelser og innkjøp i monopolistiske leverandørmarkeder. Formelt sett bør du ha relevant bachelor-/mastergrad innen økonomi, ingeniør, innkjøp eller supply chain management. Relevant erfaring vil også kunne tillegges vekt.

I Mantena kan vi tilby en variert og spennende arbeidshverdag der din faglige utvikling er viktig for oss. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsvilkår med gode statlige pensjonsordninger. Utover dette kan du delta i vårt bedriftsidrettslag eller låne en av våre firmahytter. 

Dersom du ønsker en hyggelig prat om din fremtid som Senior Global Innkjøper, kan du kontakte Senior Adviser Rune Borgen | 400 21 431 | eller Senior Adviser Atle Sæther | 919 13 999 | Vi ser frem til å høre fra deg.

Om arbeidsgiver

Mantena er Nordens kompetansehus på vedlikehold av jernbanekjøretøy. Den unike bredden i vår kompetanse og erfaring, i tillegg til vår uavhengighet, gjør at vi som eneste selskap kan påta oss alle oppdrag -fra mindre rutineoppgaver til de store og sammensatte oppgavene. Vi leverer på tid, finner forbedringsmuligheter og løser kundenes utfordringer på en sømløs måte. Våre kunder skal oppleve tillit, effektivitet og innovasjon i alle ledd. Sammen med våre kunder og partnere ser vi alltid fremover og utvikler bærekraftig og effektiv transport gjennom optimalt vedlikehold. Organisasjonen har 640 ansatte og en omsetning på ca. 1,5 mrd i 2022.