Senior dokumentkontroller

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
363610
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Mads Julo
Telefonnummer
+4796881905
E-post
mads.julo@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Erfaren dokumentkontroller som trives i konsulentrollen?

Vi vil gjerne ha flere dyktige dokumentkontrollere med på laget! 

Vi opplever stadig økende etterspørsel etter dyktige dokumentkontrollere her på Østlandet, og i den forbindelse ønsker vi å ansette flere kollegaer.
Her i Dfind jobber vi blant annet med å leie ut spesialister til nasjonale og internasjonale kunder, og et av fokusområdene er dokumentkontroll og informasjonsarkitektur. Våre kunder er innen ulike bransjer som olje&gass, fornybar energi, samferdsel og annen kritisk infrastruktur.
Det som typisk er en fellesnevner, er at våre oppdragsgivere skal gjennomføre komplekse prosjekter, og det er viktig med et høyt fokus på kompetanse blant de ulike deltagerne, for å sikre et godt sluttresultat.
Dette gjelder både innen tekniske fagområder, samt prosjektadministrative funksjoner.
 
  • Som senior dokumentkontroller, er du vant til å jobbe med å sikre sporbarhet og gjenfinning av dokumentasjon tilknyttet prosjektet.
  • Du er vant til å ha mange baller i luften, forholde deg til ulike interessenter, samt gi opplæring slik at både kunder og leverandører kan spille hverandre gode.
  • Det er ofte ulike systemer som blir brukt, så en evne til å raskt sette seg inn i disse, samt en generelt god systemteknisk kompetanse er å foretrekke.
  • Vi ser for oss at du har vært med på å gjennomføre minimum 4-6 større prosjekter tidligere i din karriere, og du er velkjent med konsulent rollen.
  • Her i Dfind ønsker vi å gi deg muligheten til å fortsette din profesjonelle og personlige utvikling i årene fremover.
  • Du vil kunne sparre med andre spesialister innen ditt fagområdet, samt at vi vil regelmessig ha sosiale og faglige samlinger.
  • Vi ønsker å fasilitere en arbeidsplass der du trives og som er du er stolt av, til tross for at du mesteparten av tiden sitter ute hos en av våre kunder.

Vi holder til i lyse trivelige lokaler midt på Tullinløkka, og med utsikt over sentrale Oslo.

Hvis du eller noen du kjenner kan være interessert, ta kontakt for en uforpliktende prat:

Martin Grønn: martin.gronn@dfind.no
Mads Julo:  mads.julo@dfind.no

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og utleie innen tekniske og prosjektadministrative områder, IT, finance og executive.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.Les mer om oss på www.dfind.no