Senior Data Engineer

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
339462
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Eirik Strandkleiv
Telefonnummer
+4799634396
E-post
eirik.strandkleiv@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Bli med oss å bygge et ledende BI-miljø!

MULTICONSULT SØKER FLERE DATADREVNE HODER MED INTERESSE FOR ØKONOMI OG VIRKSOMHETSSTYRING. BLI MED OSS Å BYGGE ET LEDENDE BI-MILJØ

Som et ledende norsk ingeniør- og arkitektselskap innen rådgivning og prosjektering, har Multiconsult evne til å påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Dette har vi gjort i 100 år der vi stadig har innovert måten vi jobber på. Vi tror nå at bransjen står ved nok et veiskille, der evnen til å virkelig utnytte det digitale mulighetsrommet vil være det som skiller de beste fra de nest beste. Et av områdene der vi opplever et enormt uforløst potensial, er innen utnyttelsen av data. Dette har vi tatt tak i, der vi har etablert en moderne dataplattform (i Azure) og har startet arbeidet med å bygge nye moderne løsninger som forbedrer måten vi jobber på. Et av områdene vi har fokusert mest på er å modernisere og forberede selskapets styringsinformasjon, et viktig steg på veien mot å bli en datadrevet organisasjon.

Vi ønsker nå å styrke laget med en Senior Data Engineer, som sammen med Business Intelligence Lead vil være spydspissen i arbeidet med å bygge et ledende BI-miljø hos oss.

HVA KAN VI TILBY DEG?

Som Senior Data Engineer vil du jobbe i et tverrfaglig team sammen med Business Intelligence og Business Control. Du vil få inngående kjennskap til prosessene innen økonomi og virksomhetsstyring og hvordan controlling-avdelingen arbeider med å fasiliteter datadrevne beslutninger for hele Multiconsult Norge. Du vil få mulighet til å påvirke, komme med ideer og samarbeide for å komme frem til de beste løsningene.

Din rolle vil være bindeleddet mellom Multiconsults controlling-avdeling og sentralt utviklingsmiljø, og vil være en sentral bidragsyter til å utvikle og forbedre våre dataplattform- og systemutviklingsprosesser. Senior Data Engineer rapporterer til Head of Controlling.

Arbeidsoppgaver

  • Utvikle arkitekturen for datamodellen med avansert logikk for prekalkulering av data
  • Sparre med avdelingen om hvordan sikre best mulig innsikt for forretning og hvordan dataene kan presenteres for å skape best beslutningsstøtte
  • Bidra til å utvikle og forbedre våre dataplattform- og systemutviklingsprosesser
  • Holde deg oppdatert på de nyeste teknologiene og trender innenfor data, systemutvikling og integrasjoner
  • Utforske ny teknologi som kan styrke Multiconsult sin datastrategi, samt bidra til et større fokus på data i Multiconsult gjennom kunnskapsdeling

HVEM SER VI ETTER?

Vi tror du har erfaring med å forstå forretningens behov og gjøre disse til tekniske løsninger. Vi regner med du er vant til moderne utviklingsprosesser og begreper som Databricks, Data Factory, DataOps og smidig utvikling. Erfaring med SQL og Python vil være en forutsetning for å lykkes i rollen. Tidligere erfaring med modellering av finansiell data vil være en fordel. Faglig sett er du data- og innsiktsdrevet og har nok programmeringserfaring til at du kan vurdere hvilket språk som er best egnet til en oppgave, og kan sette deg inn i nye språk ved behov.

Ble du nysgjerrig på mer informasjon om rollen og Multiconsult ønsker vi gjerne å høre fra deg. Vår samarbeidspartner på denne rekrutteringen er Dfind. Kontakt Frid Aulund (frid.aulund@dfind.no / 934 08 023) eller Eirik Strandkleiv (eirik.strandkleiv@dfind.no / 996 34 396) for mer informasjon eller eventuelle spørsmål.

Hva mer kan Multiconsult tilby deg?

  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling   
  • En god balanse mellom arbeid og fritid, og firmahytter rundt omkring i hele landet  
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram  
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid

Om arbeidsgiver

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt. I Multiconsult-gruppen inngår selskapene Multiconsult Norge, LINK Arkitektur, Multiconsult Polska, Multiconsult UK og Iterio. Konsernet har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Polen og Storbritannia, samt tilstedeværelse i Asia og Afrika. Hovedkontoret er plassert i Oslo, Norge. Multiconsult ASA er notert på Oslo Børs.