Senior Data Analyst

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
389351
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Eirik Strandkleiv
Telefonnummer
+4799634396
E-post
eirik.strandkleiv@dfind.no
Søknadsfrist
03.09.2024
Søk nå

Er du lidenskapelig opptatt av data og ønsker å lede an i utviklingen av et toppmoderne BI-miljø?

Som et ledende ingeniør- og arkitekturselskap er vi opptatt av å være langt fremme på bruken av moderne teknologi og dataverktøy i alle ledd. Vår økonomi- og finansfunksjon jobber daglig med å skape innsikt og gode analyser basert på store datagrunnlag. For å styrke dette arbeidet ytterligere søker vi nå en Senior Data Analyst som vil være spydspissen i arbeidet med å bygge et ledende BI-miljø hos oss.

Rollen vil jobbe tett sammen med våre ressurser i avdelingen Data og Innsikt for å sikre at relevante analyser og visualiseringer etableres som styringsverktøy. Rollen vil ha bred interaksjon mot ulike roller i selskapet innenfor finans, store oppdrag og andre forretningsenheter. Du rapporterer til Leder for Data og Innsikt. I rollen vil du være den som definerer kjørereglene for datadeling og hvordan kobling til datakildene skal gjøres i Multiconsult.

HVA KAN VI TILBY DEG?

Som Senior Data Analyst i Multiconsult vil du få muligheten til å jobbe med spennende utfordringer knyttet til noen av Norges største byggeprosjekter. Vi tilbyr en variert og interessant arbeidshverdag i et team av dyktige og engasjerte medarbeidere.

Hos oss vil du samarbeide med fageksperter fra ulike deler av organisasjonen for å definere og forstå komplekse problemer. Du vil koble disse problemene til relevante datasett, og sammen vil vi finne innovative løsninger. Underveis vil du få veiledning og støtte fra vårt større fagmiljø. Teknologiene vi anvender for å skape innsikt i prosjekter er per i dag Power BI, Fabric, SQL og DAX, og disse kjøres i Azure.

Hvem ser vi etter?

Vi søker deg som har praktisk erfaring som data scientist, data engineer eller data analyst. Det viktigste for oss er at du behersker SQL og har utviklet en sterk kompetanseprofil innen datavisualisering og analyseverktøy som Power BI og har vært/er superbruker på dataplattform. Vi ser etter kandidater med minst fem års erfaring, men denne erfaringen trenger ikke utelukkende å være fra yrkeslivet. Relevant kursing og egen utforskning på fritiden er også verdsatt. Hos oss vil du jobbe tett opp mot våre data engineers i et dataplattform økosystem som er satt opp i Azure Databricks. Det er i krysningspunktet mellom dataplattform og BI-platform at denne rollen vil få et overordnet ansvar.

Det er et krav om at man kan sikkerhetsklareres i denne stillingen. Sett deg gjerne inni hva det inne bærer: https://nsm.no/fagomrader/personellsikkerhet/sikkerhetsklarering/slik-blir-du-sikkerhetsklarert/

Personlige egenskaper

Vi er på jakt etter deg som er genuint interessert i å forstå underliggende forretningsdrivere, er nysgjerrig og opptatt av å skape verdi. Du er analytisk anlagt av natur og kritisk til dine datakilder, samtidig som du er pragmatisk og opptatt av å finne gode og effektive løsninger gjennom optimalisering av tabeller. Dine rapporter har et intuitivt og helhetlig design som sikrer god brukeropplevelse.

Andre vil beskrive deg som en lagspiller som er opptatt av å nå felles mål, og som trives godt med å hjelpe andre på teamet. Kvalitet i arbeidet er viktig for deg og du trives godt med å drive prosesser fremover med et engasjement som smitter over på andre. Detaljer er noe du er opptatt av, men du evner også å løfte blikket for å se de store sammenhengene. 

Hva mer kan Multiconsult tilby deg?

  • Ved å jobbe med teknologi i Multiconsult, vil du være med på å flytte selskapet inn i fremtiden.Dette gjennom at vi til enhver tid setter nye standarder og utnytter mulighetsrommene til å og kontinuerlig utvikle nye produkter, tjenester og forretningsmodeller
  • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål- og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og –utvikling   
  • En god balanse mellom arbeid og fritid, og firmahytter rundt omkring i hele landet  
  • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram  
  • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid
Er dette en rolle for deg? Er du nysgjerrig og ønsker mer informasjon om rollen og Multiconsult, vil vi gjerne høre fra deg. Vår samarbeidspartner på denne rekrutteringen er Dfind. Kontakt Frid Aulund eller Eirik Strandkleiv for mer informasjon eller eventuelle spørsmål.

Om arbeidsgiver

Multiconsult ASA er et ledende norsk ingeniør- og arkitekturselskap. Med nærmere 3500 høyt kompetente medarbeidere fordelt på sterke fagområder kan Multiconsult påta seg de mest komplekse prosjektene markedet har å tilby. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Selskapet tilbyr multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll - både nasjonalt og internasjonalt. I Multiconsult-gruppen inngår selskapene Multiconsult Norge, LINK Arkitektur, Multiconsult Polska, Multiconsult UK og Iterio. Konsernet har kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Polen og Storbritannia, samt tilstedeværelse i Asia og Afrika. Hovedkontoret er plassert i Oslo, Norge. Multiconsult ASA er notert på Oslo Børs.