Senior Controller

Publisert
Skedsmokorset
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
329051
Arbeidssted
Skedsmokorset
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Joachim Claeson
Telefonnummer
+4740021542
E-post
joachim.claeson@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du bli en nøkkelspiller i en av verdens ledende logistikkselskaper?

Vi søker etter en engasjert og dyktig controller til å styrke vårt team hos DHL Express. Som senior controller vil du spille en viktig rolle i å kvalitetssikre og sikre korrekt rapportering av regnskapet, samt bistå CFO med å løse finansielle problemstillinger. Dette er en sentral rolle med stor kontaktflate og påvirkningskraft. Du vil også jobbe tett på forretningen og ikke bare fokusere på det finansielle, så på den måten vil du opparbeide deg god forretningsforståelse. Dette er en unik mulighet for den rette personen til å utvikle seg innenfor et CFO-løp på sikt og bidra til vår videre suksess.

I denne rollen vil du få personalansvar for to medarbeidere som har ansvar for accounts payable og treasury. Du vil bli en del av et større finansmiljø og rapportere til CFO.

Arbeidssted er på Berger, rett nord for Oslo.


Dine viktigste ansvarsområder

 • støttespiller til CFO i finansielle problemstillinger
 • kvalitetssikring og sikre korrekt rapportering av regnskapet
 • eie de finansielle prosessene for Purchase to Pay
 • ansvar for likviditetsstyring
 • bistå driften med det finansielle i business caser
 • bidra i utarbeidelsen av årsregnskapet og være hovedkontakt mot revisor
 

Formell kompetanse 

 • høyere økonomisk utdannelse, gjerne på mastergradsnivå
 • relevant erfaring fra revisjon, regnskap eller controlling
 • solid regnskapsforståelse 
 • god systemforståelse, herunder et meget godt nivå i Excel
 • gode språkferdigheter på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig


Personlige egenskaper

 • nøyaktig, analytisk og strukturert
 • du er opptatt av kvalitet i leveransene
 • du har gode iboende lederegenskaper og interesse av å lede andre
 • gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper


DHL Express er stolte av å tilby programmet «Certified International Specialists» (CIS). Dette er et program som er designet for å involvere og engasjere alle våre globale medarbeidere i vår felles kultur og ledelsesfilsosofi. Innenfor Certified-plattformen kan vi også tilby lederutviklingsprogrammer med fokus på temaer som kommunikasjon, relasjonsbygging og coaching. I tillegg tilbyr vi blant annet også opplæring i Continuous Improvement (LEAN)-metodikk og prosjektledelse (Prince2). Våre medarbeidere vil ha muligheten til å delta i disse kursene, avhengig av deres profil og karrieremål.

Høres dette ut som noe du vil gjøre? Da vil vi høre fra deg og ber deg sende inn din CV med en søknad. Våre rådgivere i Dfind, Joachim Claeson og Robert Larsen er tilgjengelig på hhv 400 21 542 / joachim.claeson@dfind.no eller 948 78 163 / robert.larsen@dfind.no om du ønsker en uforpliktende prat.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt og vi oppfordrer til å søke snarest, da søknader vil bli behandlet fortløpende.

Om arbeidsgiver

DHL er den globale markedslederen av internasjonal express- og logistikkindustri. DHL Norge består av tre divisjoner; DHL Express, DHL Global Forwarding Freight og DHL Supply Chain, og vi dekker alt av luft, vei og sjøtransport, samt spesialtilpassede logistikkløsninger. DHLs internasjonale nettverk omfatter mer enn 220 land og territorier, og 285.000 medarbeidere sørger for at DHL kan tilby raske og pålitelige tjenester. DHL Express er kåret til en av Norges, Europas og Verdens beste arbeidsplasser (Great Place To Work). Alle som jobber i DHL Express brenner for logistikk og sørger for at dokumenter, pakker og paller kommer frem på en sikker og rask måte - i hele verden.