Senior Business Controller

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
287185
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ann-Kristin Thømt
Telefonnummer
+4795774641
E-post
ann-kristin.thomt@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vår nye senior business controller har en nøkkelrolle i teamet som sikrer en lønnsom utvikling for Telia. Er det deg?

Vi ser nå etter en senior business controller som er en sentral ressurs i vårt Business Control team. Vår enhet er en viktig bidragsyter til at Telia når sine økonomiske mål og sikrer en lønnsom utvikling. Vi jobber kontinuerlig med å ha den beste økonomiske innsikten, og kan tilby en arbeidshverdag med spennende arbeidsoppgaver, hyggelige kollegaer, et solid fagmiljø, og ikke minst, et av Nordens mest bærekraftige kontorbygg.


Er dette din neste mulighet?

Du er en del av et team på syv som sørger for å gi vår ledelse innsikt i selskapets finansielle og operasjonelle utvikling. Vi jobber tett med både finans og kommersielle funksjoner, samt har god dialog med konsernenheter i Sverige. Vår nye business controller får et overordnet ansvar for å følge opp og forstå vår kostnadsutvikling. Du sørger for at vi har en enhetlig tilnærming til hvordan vi jobber med kostnadsoppfølging i de ulike divisjonene i selskapet. Du rapporterer til Head of Business Control i Telia Norge.

Din arbeidshverdag innebærer blant annet:

 • Ledelsesrapportering, forecasting og økonomisk oppfølging
 • Forberede rapporter og presentasjoner knyttet til kostnadsutvikling
 • Totaloversikt over Telia Norge sin kostnadsutvikling
 • Bistand og kvalitetssikring i forbindelse med periodeavslutninger
 • Prosessutvikling og forbedring av vår kostnadsoppfølging
 • Identifisering av mulighetsrom for kostnadsforbedring
 • Ad hoc analyser og delta i prosjekter på tvers av organisasjonen


Er dette deg?

Vi tror du har en naturlig nysgjerrighet til å forstå, utfordre og skape bevegelse for fremgang og resultater. Du formidler budskap på en måte folk forstår, og kommuniserer godt på tvers av organisasjon og miljøer.

Vi ser etter deg med

 • høyere utdanning innen økonomi eller finans
 • minimum 3 års erfaring som business controller
 • gode språkferdigheter på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Vi tror du lykkes bedre om du er
 • god til å ta i bruk din strategiske og forretningsmessige forståelse
 • en relasjonsbygger med gode samarbeidsevner
 • analytisk, strukturert, nøyaktig og kvalitetsbevisst
 • proaktiv med evne til å utfordre på en konstruktiv måte


Mer enn bare en jobb!

Uavhengig av hvilken rolle du ser etter, gir vi deg verktøyene og støtten du trenger for å utvikle deg både faglig og personlig – i et fellesskap. Vi kan tilby deg din neste store mulighet i et kreativt, motiverende og uformelt selskap som holder til i et av Nordens smarteste og mest bærekraftige kontorbygg. Vi respekterer og verdsetter mangfold hos mennesker, hvor alle har frihet til å være seg selv med like muligheter. I tillegg til et attraktivt og inkluderende arbeidsmiljø, jobber vi fleksibelt og kan tilby et bredt spekter med ansattgoder.


Interessert?

Høres dette ut som noe for deg, så ikke nøl med å søke! Hvis du vil vite mer om jobben eller at du har noen spørsmål, kan du kontakte Ann-Kristin Thømt (ann-kristin.thomt@dfind.no, +47 957 74 641) eller Ingrid Østli (ingrid.ostli@dfind.no eller +47 980 36 214) hos Dfind.

Vi ser frem til å lese søknaden din. Søknader behandles fortløpende.

Om arbeidsgiver

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity! Telia Norge er et ledende teknologiselskap som bygger samfunnskritisk infrastruktur og leverer innovative produkter og tjenester innen TV, internett, mobil og smart hjem-teknologi.Vi er Norges største utfordrer og våre om lag 2 300 dyktige medarbeidere jobber hver dag for å utfordre hvordan ting kan gjøres bedre for å forenkle hverdagen til bedrifter, for samfunnet og for menneskene som bor her.Gjennom våre produkter og tjenester utgjør vi navet i det digitale økosystemet i Norge, og vi gir våre kunder tilgang til det som er viktig for dem, på deres vilkår, gjennom hele døgnet – året rundt.Vi i Telia mener mobilteknologi kan gjøre - og gjør - fantastiske ting. Vårt mål er å være en digital tilrettelegger, og i det står mobilteknologi helt sentralt. Sammen med våre partnere skal vi utveksle kunnskap og teknologi for å skape innovasjon, entreprenørskap og bærekraftig vekst.Telia Norge er en del av Nordens største telekomselskap, Telia Company. Vi har merkevarene Telia, OneCall, MyCall og Phonero.Telia. Norges største utfordrer.