Senior backend-utvikler / backend-utvikler

Publisert
Molde
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
319521
Arbeidssted
Molde
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Trond Inge Halten
Telefonnummer
+4791625377
E-post
trond.inge.halten@dfind.no
Søknadsfrist
01.01.2024
Søk nå

Et techmiljø med dyktige kolleger som løfter hverandre - blir du med?

Backend utviklere - både senior, nyutdannede og deg midt i mellom:

Har du lyst til å jobbe med en avansert SaaS-løsning? Sentinel Software er kanskje Midt-Norges best bevarte teknologi-hemmelighet. Som et heleid selskap av Finn.no og Schibsted lager vi Carweb, en avansert webapplikasjon som benytter React i frontend og har en Kubernetes backend. Carweb er hovedverktøyet til de ledende aktørene i norsk bilbransje. Carweb håndterer mer enn 300.000 biler i året for våre kunder og hjelper dem å selge biler for mer enn 35 milliarder kroner hvert år. Vi er et selskap i vekst med rundt 30 ansatte fordelt på utvikling, kundeservice og salg, hvorav kontorer i Trondheim (hovedkontor), Molde (avdelingskontor) og Oslo (Salgskontor).

Vi er en gjeng som har det morsomt på jobb og spiller hverandre gode. Vi har et godt samarbeid på tvers av fagfelt og er veldig opptatt av å lage gode løsninger. 

Vi ser etter deg som er ambisiøs og behersker backend, enten generelt eller med en spisskompetanse. Uansett om du har mange års erfaring eller er nyutdannet så ønsker vi å komme i kontakt med deg.  

Vi gir deg rom til å vokse, både som utvikler og inn i andre roller. Hos oss får du fleksibilitet til å styre din egen arbeidshverdag og du får prøve nye teknologier og påvirke valg av teknologier. Vi ser gjerne at du har erfaring med .NET/C#, mikrotjeneste og GraphQL. Vi håper du har sansen for testautomatisering. Om du har kompetanse innen devops og Kubernetes er det definitivt ikke noen ulempe, men heller ikke et krav. Vi ser gjerne at du har erfaring med webapplikasjoner. 

Som utvikler hos oss vil du jobbe i et fullstack team tett sammen med produkteiere og kunder. Der hvor det er relevant trekker vi på erfaring fra konsernet for å utvikle ny funksjonalitet og ta i bruk ny teknologi.

Lyst til å bli litt bedre kjent med hvordan det er å jobbe hos oss? Ta gjerne en titt her: info.dfind.no/sentinelsoftware

Alle henvendelser gjøres i første runde til Dfind AS ved Trond Inge Halten mobil 91625377, e-post trond.inge.halten@dfind.no eller Joachim Claeson mobil 400 21 542, eller e-post joachim.claeson@dfind.no.