Senior advisor/advisor

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
217800
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Henrik Hummel
Telefonnummer
+4795428242
E-post
henrik.hummel@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vil du bistå spennende selskaper med rekruttering av fagspesialister og ledere?

Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! Vi ser etter vår neste lagspiller som skal bidra til å ytterligere skape verdi i både nye og eksisterende kunderelasjoner. Gjennom din kunnskap og interesse for næringslivet identifiserer du muligheter og vekst, og du vil bidra til at våre samarbeidspartnere har rett kompetanse og når sine mål.

Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle selskapet videre? Er du opptatt av kvalitet, og samtidig setter pris på god stemning og løse kommentarer? Hos oss bidrar alle, både profesjonelt og sosialt, da det er alles ansvar å bidra til et levende arbeidsmiljø. Som Advisor innen vårt område for kommersielle fagspesialister og ledere, vil du få ansvar for å være med å videreutvikle et viktig forretningsområde for oss. Stillingen rapporterer til Manager for teamet. 

Vi kan tilby deg en svært utadvendt, fleksibel og forretningsorientert rolle i et selskap som vokser og har spennende planer fremover. Hos oss vil du bli en del av et profesjonelt, ambisiøst og samtidig sosialt miljø med kolleger over hele landet. I Oslo holder vi til sentralt på Tullinløkka, og det er lett å ta heisen opp til 9. etasje med 360 graders utsikt over hele byen. Vi jobber i team så det er lett å være ny hos oss, og vi vil sørge for at du får god opplæring i våre tjenester og leveransemetoder. Vi er et verdibasert selskap og vi bruker disse som retningsgivere, og vi har alltid høy fokus på kvalitet. 

Arbeidsoppgaver
Overordnet blir din viktigste oppgave å finne de beste kandidatene til våre samarbeidspartnere og de riktige mulighetene for våre kandidater

 • search og utvikling av kandidatnettverk
 • employer branding og utarbeidelse av stillingsannonser
 • innsalg av Dfinds ulike løsninger til både nåværende og potensielle kunder
 • bidra til utviklingen av teamets og Dfind sin kundeportefølje gjennom kundeutvikling og rammeavtaleinngåelser
 • aktivt bidra til at nye tjenester utvikles innen forretningsområdet
 • bidra til at teamet når sine overordnede mål
Vi tror at vår neste lagspiller vil ytterligere styrke teamet med faglig og bred kompetanse fra norsk næringsliv, primært med bakgrunn fra kommersielle roller, og har du i tillegg erfaring med rekruttering kan det være en fordel. Uansett har du god og bred kunnskap og forretningsforståelse, i tillegg trives du med å utvikle relasjoner på høyere ledernivåer i ulike bransjer og sektorer. Mest sannsynlig har du sterke analytiske evner, en god dose ambisjoner og høyere utdannelse, men vi vet også betydningen og viktigheten av solid erfaring. I vår profesjon lykkes du aller best ved å være initiativrik, engasjert og en nettverks- og relasjonsbygger. Som alle oss andre må du også ha #passionforpeople og kunne identifisere deg med selskapets verdier: 
 • to know
  Vi er spesialister. Vi kjenner våre kunder og kandidater. Vi vet at det i vår bransje ofte er detaljene som betyr mest.
 • to serve 
  Vi lykkes fordi vi tilbyr både kunder og kandidater en service som overgår standarden i vår bransje.
 • to trust 
  Vi opptrer med respekt. Vi verdsetter våre relasjoner og behandler mennesker på en god måte.
 • striving for perfection 
  Vi ønsker hele tiden å utvikle og forbedre oss. Vi er her for å gjøre våre kunder og kandidater fornøyde, helt ned til minste detalj. Det gir oss en fordel.
 • simultaneous promotion of all interests
  Vi skal ivareta alle parters interesse gjennom våre leveranser

Vi bryr oss om kunder, kandidater og kollegaer. Gjennom en innsiktsfull, profesjonell og helhetlig tilnærming sikrer vi alle parter de beste forutsetninger for å lykkes sammen. For oss betyr det: “Passion for people”. 

Har du hengt med så langt og har spørsmål om stillingen? Da er du velkommen til å kontakte Senior Advisor, Henrik Hummel, på e-post: henrik.hummel@dfind.no eller tlf: 95 42 82 42. Søknadsfrist 31.08.2021. 

Angående rekrutteringsprosessen
Vi åpner for interesserte kandidater allerede nå, og vi kommer til å begynne selve rekrutteringsprosessen med screening og intervjuer i august. Om du tenker at du er den rådgiveren vi trenger, så håper vi å høre fra deg!

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen våre spesialistområder. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.