Senior Advisor

Publisert
Tromsø
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
221179
Arbeidssted
Tromsø
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Marlen Lauritsen
Telefonnummer
+4740021503
E-post
marlen.lauritsen@dfind.no
Søknadsfrist
14.10.2021
Søk nå

Vil du jobbe med rekruttering av ledere og fagspesialister, har passion for people og Nord-Norge? Da er du kanskje vår nye kollega i Tromsø.

Til vår avdeling i Tromsø ser vi etter deg som har hjerte for rekruttering, vil være med å fremme mulighetene i nord og bli en del av vårt landsdekkende rådgivermiljø.


Har du passion for people og Nord-Norge?
Vi ser nå etter vår neste lagspiller som skal bidra til å skape ytterligere verdi i både nye og eksisterende kunderelasjoner. Gjennom ditt engasjement for rekruttering og næringslivet i regionen, identifiserer du muligheter og vekst, og du vil bidra til at våre samarbeidspartnere har rett kompetanse for å nå sine mål. Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape felles suksess gir størst glede!


Vi kan tilby deg en svært utadvendt, fleksibel og forretningsorientert rolle i et selskap som vokser og har spennende planer fremover. Du vil bli en del av et profesjonelt, ambisiøst og sosialt miljø med dyktige kollegaer over hele landet. Vi har gode onboardingprosesser som vil gjøre deg trygg på oss, vår arbeidsmetodikk og våre leveransestandarder. Vi møtes gjerne til både faglige og sosiale samlinger, i tillegg til ukentlige videomøter nasjonalt og regionalt. Det er lett å være ny hos oss, og det er lett å trives!

I Dfind er arbeidshverdagen variert med høy grad av selvstendighet. Du vil få være med å videreutvikle eget forretningsområde sammen med oss i regioner og har direkte påvirkning på vår videre vekst. Vi har store ambisjoner for de neste årene. Derfor er det viktig at du bidrar med positivitet og vinnerkultur, slik at vi sammen kan nå våre mål. Nysgjerrig på Dfind som arbeidsplass? Bli kjent med oss her!

Arbeidsoppgaver

Overordnet blir din viktigste oppgave å finne de beste kandidatene til våre samarbeidspartnere og de riktige mulighetene for våre kandidater; 

  • ansvarlig for rekrutteringsprosesser fra a-å
  • search og utvikling av kandidatnettverk
  • innsalg av Dfinds ulike løsninger til både nåværende og potensielle kunder
  • bidra til utviklingen av teamets og Dfind sin kundeportefølje gjennom kundeutvikling og rammeavtaleinngåelser
  • aktivt bidra til at nye tjenester utvikles innen forretningsområdet for regionen
 

Hvem er du? Vi tror at vår neste lagspiller vil styrke teamet ytterligere med faglig kompetanse innen rekruttering og rådgivning, men har du erfaring innen ett av våre fagspesialistfelt, så vil vi gjerne høre fra deg. Du har god forretningsforståelse og et sterkt nettverk bygget opp på gode relasjoner i regionen. Mest sannsynlig har du sterke analytiske evner, en god dose ambisjoner og høyere utdannelse. Solid erfaring og dokumenterte resultater kan kompensere for høyere utdanning. I vår profesjon lykkes du aller best ved å være en initiativrik og engasjert nettverks- og relasjonsbygger.

Vi er et verdibasert selskap og vi bruker våre verdier som retningsgivere. 
Du må derfor kunne identifisere deg med selskapets verdier: 

• to know

Vi er spesialister. Vi kjenner våre kunder og kandidater. Vi vet at det i vår bransje ofte er detaljene som betyr mest. 

• to serve 

Vi lykkes fordi vi tilbyr både kunder og kandidater en service som overgår standarden i vår bransje. 

• to trust 

Vi opptrer med respekt. Vi verdsetter våre relasjoner og behandler mennesker på en god måte. 

• striving for perfection 

Vi ønsker hele tiden å utvikle og forbedre oss. Vi er her for å gjøre våre kunder og kandidater fornøyde, helt ned til minste detalj. Det gir oss en fordel. 

• simultaneous promotion of all interests

Vi skal ivareta alle parters interesse gjennom våre leveranser

Vi bryr oss om kunder, kandidater og kollegaer. Gjennom en innsiktsfull, profesjonell og helhetlig tilnærming sikrer vi alle parter de beste forutsetninger for å lykkes sammen. For oss betyr det: “Passion for people”. 

 

Har du hengt med så langt og kjenner du er klar for å skape suksesshistorier med oss i Dfind regioner? Da vil vi høre fra deg! Har du spørsmål er du velkommen til å kontakt med Business Line Director Regions; Beathe Knudstad-Lopez: beathe.knudstad-lopez@dfind.no eller tlf. 918 46 815 eller Senior Advisor, Marlen Lauritsen: marlen.lauritsen@dfind.no eller tlf. 400 21 503


 

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og utleie innen engineering, IT, finance og executive.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.Les mer om oss på www.dfind.no