Senior advisor/ Advisor

Publisert
Stavanger
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
229828
Arbeidssted
Stavanger
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Beathe Knudstad-lopez
Telefonnummer
+4791846815
E-post
beathe.knudstad-lopez@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Liker du å ha det gøy på jobb? Er du selvgående, initiativrik og har lyst å vokse sammen med oss?

Vi søker en god rådgiver som vil bistå spennende selskaper med rekruttering av fagspesialister og ledere innenfor engineering for Bergen og Stavanger;

Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede! Vi ser etter vår neste lagspiller som skal bidra til å ytterligere skape verdi i både nye og eksisterende kunderelasjoner. Gjennom din interesse for teknologi og næringslivet identifiserer du muligheter og vekst, og du vil bidra til at våre samarbeidspartnere har rett kompetanse og når sine mål. 

Har du lyst til å bli en del av et selskap som gir rom til å påvirke og utvikle selskapet videre? Er du opptatt av kvalitet, og samtidig setter pris på god stemning og løse kommentarer? Hos oss bidrar alle, både profesjonelt og sosialt, da det er alles ansvar å bidra til et levende arbeidsmiljø. Som Senior Advisor innen engineering vil du få ansvar for å være med å videreutvikle et viktig forretningsområde for oss i sterk vekst i Bergen og Stavanger. 

Arbeidsoppgaver

Overordnet blir din viktigste oppgave å finne de beste kandidatene til våre samarbeidspartnere og de riktige mulighetene for våre kandidater; 

  • ansvarlig for rekrutteringsprosesser fra a-å
  • search og utvikling av kandidatnettverk
  • innsalg av Dfinds ulike løsninger til både nåværende og potensielle kunder
  • bidra til utviklingen av teamets og Dfind sin kundeportefølje gjennom kundeutvikling og rammeavtaleinngåelser
  • aktivt bidra til at nye tjenester utvikles innen forretningsområdet for regioner
Vi kan tilby deg en svært utadvendt, fleksibel og forretningsorientert rolle i et selskap som vokser og har spennende planer fremover. Hos oss vil du bli en del av et profesjonelt, ambisiøst og samtidig sosialt miljø med kolleger over hele landet.  Vi jobber i team så det er lett å være ny hos oss, og vi vil sørge for at du får god opplæring i våre tjenester og leveransemetoder. Vi er et verdibasert selskap og vi bruker disse som retningsgivere, og vi har alltid høy fokus på kvalitet. Det vil derfor være viktig at du trives med varierte oppgaver, leverer kvalitet, og er god til å gjennomføre prosesser. 

Vi tror at vår neste lagspiller vil ytterligere styrke teamet med faglig kompetanse innen engineering-domenet, og har du i tillegg erfaring med rekruttering er dette en stor fordel. Uansett har du god domenekunnskap og forretningsforståelse, i tillegg til et sterkt nettverk. Mest sannsynlig har du sterke analytiske evner, en god dose ambisjoner og høyere utdannelse, men vi vet også betydningen og viktigheten av solid erfaring. I vår profesjon lykkes du aller best ved å være initiativrik, engasjert og en nettverks- og relasjonsbygger.
Som alle oss andre må du kunne identifisere deg med selskapets verdier: 

• to know
Vi er spesialister. Vi kjenner våre kunder og kandidater. Vi vet at det i vår bransje ofte er detaljene som betyr mest. 
• to serve 
Vi lykkes fordi vi tilbyr både kunder og kandidater en service som overgår standarden i vår bransje. 
• to trust 
Vi opptrer med respekt. Vi verdsetter våre relasjoner og behandler mennesker på en god måte. 
• striving for perfection 
Vi ønsker hele tiden å utvikle og forbedre oss. Vi er her for å gjøre våre kunder og kandidater fornøyde, helt ned til minste detalj. Det gir oss en fordel. 
• simultaneous promotion of all interests
Vi skal ivareta alle parters interesse gjennom våre leveranser

Vi bryr oss om kunder, kandidater og kollegaer. Gjennom en innsiktsfull, profesjonell og helhetlig tilnærming sikrer vi alle parter de beste forutsetninger for å lykkes sammen. For oss betyr det: “Passion for people”. 

Har du hengt med så langt og kjenner du er klar for å skape suksess historier med oss? Da vil vi høre fra deg!  Har du spørsmål er du velkommen til å kontakt vår Business Area Director
Beathe Knudstad-Lopez, enten på e-post: beathe.knudstad-lopez@dfind.no eller tlf: 918 46 815.  

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og utleie innen engineering, IT, finance og executive.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Tromsø. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.Les mer om oss på www.dfind.no