Send via e-post til en venn

Senior Advisor / Advisor

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
219881
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Anniken Grorud Moore
Telefonnummer
+4748999366
E-post
anniken.moore@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Er du vår neste rekrutteringsrådgiver?

Dfind er i en spennende vekstfase nå der vi opplever at etterspørselen på våre tjenester innen rådgivning, rekruttering og employer branding er stor. Vi ser derfor etter rådgivere til flere fagområder og lar oss gjerne inspirere til å tenke nytt, da ulike perspektiver gir oss som bedrift enda bedre forutsetninger for å lykkes - sammen. Vi ser blant annet etter deg som ønsker å jobbe med å bygge employer brand for våre kunder eller brenner får å skape de beste kandidatopplevelsene gjennom å bygge research & analyse som et eget fagområde hos oss. I tillegg har vi behov for rådgivere innen alle våre fagområder, Digital & IT, Finance og Technical & Commercial.

Har du vært leder, eller er du en fagperson som ønsker å bruke kompetansen din på en måte der du jobber tettere på mennesker og kompetanseformidling? Eller kanskje har du erfaring med rekruttering fra før og er klar for å bli en del av et fremoverlent selskap med korte beslutningsveier, kompetente kollegaer og en solid tillitskultur?

Vår kjernevirksomhet er rekruttering av ledere og fagspesialister, samtidig som vår jobb inneholder mye mer enn det. Som rådgivere for våre kunder og kandidater spenner arbeidshverdagen bredt fra annonsering og employer branding, organisasjonsutvikling, rådgivning både i og utenom rekrutteringsprosesser, bygge nettverk med kandidater og legge tilrette for at organisasjoner og bedrifter har riktig kompetanse på plass for å nå sine mål. Det er et samfunnsansvar vi tar på alvor, og derfor er vi over gjennomsnittet opptatt av kvalitet og gode prosesser. 

Vi tror på den gode lagfølelsen og at det å skape suksess sammen gir størst glede. Dette er grunnen til at vi er organisert i team med dedikerte rådgivere som jobber med et spisset fagområde; Digital & IT, Finance samt Technical & Commercial. Vi utvikler stadig nye produkter og tilpasser oss behovet i markedet - derfor trenger vi flere med på laget. Hos har vi en god dose entreprenørskap og åpenhet for nye idéer og forretningsområder, så er du en person som liker og bidra, både profesjonelt og sosialt - ja så bli med oss på reisen vår da vel! 

En av våre Senior Advisors i Oslo, Joachim Claeson beskriver det så fint: "Her i Dfind er det takhøyde, fleksibilitet og jeg får jobbe med utrolig flinke og dedikerte kolleger, som spiller hverandre gode. Hverdagene er varierte og man får frihet til å utføre jobben sin på en fleksibel måte som sikrer at man får levert gode resultater og samtidig ha en god work-life balance."

Som rådgiver hos oss får du en fleksibel og forretningsorientert rolle i et selskap som vokser og har spennende planer fremover. Hos oss vil du bli en del av et profesjonelt, ambisiøst og samtidig sosialt miljø med kolleger over hele landet. I Oslo holder vi til sentralt på Tullinløkka, og det er lett å ta heisen opp til 9. etasje med 360 graders utsikt over hele byen eller starte arbeidsdagen på kaféen i 1.etasje Din Deli med en cortado i hånda. Eller kanskje du har noen dager i uken på hjemmekontor? Vi jobber i team så det er lett å være ny hos oss, og vi vil sørge for at du får god opplæring i våre tjenester og leveransemetoder. Vi er et verdibasert selskap og vi bruker disse som retningsgivere, og vi har alltid høy fokus på kvalitet og kompetanseutvikling. Vi har en kultur der vi bryr oss om hverandres liv både på og utenom jobb, vi er jordnære folk som har bryr oss om folk - og ikke minst våre medarbeidere. Hos oss skal du ha det gøy på jobb og du skal trives. Vi var nettopp på Dfind Tour til Geilo og etter en lang pandemi fikk vi igjen kjenne på hvordan det er å være en del av et selskap med så mange hyggelige folk, der alle liker å skape god stemning med latter og moro, i tillegg til at flere fikk frem sitt konkurranseinstinkt under Go-cart konkurransene!

Alle hos oss har #passionforpeople og identifiserer seg med selskapets verdier, to know - to serve - to trust - striving for perfection - simulataneous promotion of all interests.

Vi trenger ikke et langt søknadsbrev, jeg vil høre hvem du er og hva du tror du kan bidra med hos oss. Ta kontakt med meg, Anniken Moore enten på e-post: anniken@dfind.no eller tlf: 48999366 hvis du har spørsmål.

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivningsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering, og tilbyr konsulenttjenester og rekruttering innen våre spesialistområder. I tillegg bistår vi våre kunder med lederrekruttering, organisasjonsutvikling og forbedringsarbeid. I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.