Senior Accountant

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
320951
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingrid Klara Østli
Telefonnummer
+4798036214
E-post
ingrid.ostli@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Appear søker Senior Accountant


Appear har opparbeidet seg en sterk posisjon internasjonalt innenfor sin bransje, med lang fokus på produktutvikling og i den senere tiden på kommersialisering og vekst. For å tilrettelegge for ytterligere vekst og skalering, vil vi fremover forbedre, profesjonalisere og effektivisere hele vår verdikjede med tilhørende funksjoner. Som en del av denne prosessen, styrker vi vår finansorganisasjon med en ny stilling som Senior Accountant.
 

I tillegg til løpende finansielle oppgaver, vil du være med på videreutviklingen og profesjonaliseringen av regnskapsfunksjonen, i tett samarbeid med Head of Accounting. Rollen gir gode karrieremuligheter for den rette kandidaten.
 

Dine hovedoppgaver vil være løpende regnskapsførsel, bidra inn ved periodeavslutning, rapportering, og avstemming. Du vil og bidra inn med regnskapsnær rådgivning og støtte ut i organisasjonen. Hvordan det framtidige bildet vil se ut, og dertil oppgaver i denne rollen, vil derfor kunne endre seg i takt med utviklingen. Rollen beveger seg i grensesnittet mellom operasjonell regnskapsføring og financial controlling, med hovedvekt på regnskap, spesielt den første tiden.
 

Konsernstrukturen består av, i tillegg til morselskap i Norge, et selskap i UK og et i USA, hvor regnskapsføring er håndtert lokalt. Datterselskapene vil ha noe behov for støtte. I Norge har man outsourcet deler av regnskapsføringen, som lønn og utlegg, til ekstern samarbeidspartner. Det er klare mål om å videreutvikle avdelingen i takt med selskapets utvikling og vekst. Her ligger det mulighet til å på sikt få nye ansvarsområder, samt spennende karrieremuligheter innad i selskapet.
 

Til denne rollen ser vi etter deg med god regnskapsforståelse, og interesse for systemer. Ellers vil vi snakke med deg som har:

  • Høyere utdannelse innen økonomi, gjerne autorisert regnskapsfører
  • Relevant erfaring fra regnskap. God helhetsforståelse
  • Erfaring med mva, ligningspapirer og offentlig rapportering
  • God systemforståelse - gjerne erfaring med Visma Global
  • God erfaring med excel, herunder pivottabeller etc.
  • Gode engelsk- og norskkunnskaper
     

Vi ser etter deg med et ønske om å være med på en reise, med noen års erfaring fra regnskap, og klar for å ta steget videre. For å lykkes i rollen tror vi også du er strukturert og nøyaktig, og evner å jobbe selvstendig.

For ytterligere informasjon, kontakt Ingrid Østli i Dfind på tlf. 980 36 214, mail: ingrid.ostli@dfind.no eller Ørjan Gamst på tlf. 957 29 725, mail: orjan.gamst@dfind.no.

Om arbeidsgiver

Appear is a leading provider of media processing and delivery technology.Headquartered in Oslo, Norway and with customers in over 100 countries, Appear provides the backbone that production companies, telcos and broadcasters rely on to make immersive live experiences possible for their viewers. With world-class products and expertise, Appear’s focus on modularity, efficiency and high quality helps customers stay ahead of competition in a market where expectations and requirements are constantly changing and evolving.