Seksjonsleder

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
341386
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
fast
Sektor
Offentlig
Kontaktperson
Ingrid Hovland
Telefonnummer
+4792632846
E-post
ingrid.hovland@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Ønsker du å ha et sentralt ansvar i arbeidet med å drive transformasjon, endring og digitalisering i hele Statnett?

Til å lede seksjonen Utviklings- og integrasjonsplattformer ser vi etter en leder med god IT- og forretningsforståelse som er kunde- og brukerorientert. Vi håper du brenner for å bygge et sterkt team av dyktige og løsningsorienterte medarbeidere og at du forstår verdien av å jobbe på tvers av organisasjonsgrenser for å utnytte transformasjonskraften som ligger i digitalisering og IT-utvikling. 

Statnett baserer seg på moderne teknologi og jobber etter agile modeller. Flere av våre svært driftskritiske IT-tjenester ligger under denne seksjonen. Her jobber vi hovedsaklig med utviklingsplattformen og integrasjonsområdet som i stor grad er selvbetjente og basert på åpne standarder. Vi er 16 kollegaer, både interne og innleide konsulenter, og vi er stadig i vekst. Seksjonen har en stor kontaktflate internt i Statnett og eksternt mot leverandører og samarbeidspartnere, og du er derfor en tydelig kommunikator som evner å bygge nettverk og dele resultatene dere skaper.

Som seksjonsleder vil du: 
 
  • Videreutvikle et svært kompetent fagmiljø og tilføre flere nye medarbeidere
  • Sette retning for seksjonens ansvarsområde i et 3-5 års perspektiv
  • Videreutvikle og bygge teamstruktur på utviklingsplattformen og integrasjonsplattformene og sikre at plattformene utvikles i henhold til brukerbehov
  • Sikre at plattformene er dekket med nødvendige support og vedlikeholdsavtaler
  • Etablere kapasitetsavtale for integrasjonsutvikling og -forvaltning med ekstern partner
  • Være pådriver for utvikling, kontinuerlig forbedring og ta initiativet til å sette relevante saker på agendaen 
  • Personalansvar for seksjonens ansatte

 Som Seksjonsleder er du en aktiv bidragsyter i Digital utvikling sin ledergruppe, spesielt som pådriver for digitalisering og utvikling i Statnett, og bidrar til strategisk og helhetlig utvikling av avdelingen. For å lykkes med dette har du sterk IT-faglig kompetanse og navigerer godt i komplekse miljøer. Du har erfaring fra å bygge og lede kompetansemiljøer, er trygg i anskaffelsesprosesser og leverandøroppfølgning, og ikke minst trives med å løfte de rundt deg. 
Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av kjønn, kulturell bakgrunn, hull i CV-en eller funksjonsevne. 

Ønsker du å høre mer om rollen? Ta kontakt med våre rådgivere Ingvild Vibe eller Ingrid Våge Hovland på hhv 468 78 154 eller 926 32 846. 
 

Om arbeidsgiver

Vårt oppdrag er å sikre strømforsyningen i Norge døgnet rundt hele året. Det gjør vi ved å utvikle og drifte strømnettet slik at det møter alle krav fra samfunnet rundt oss. Vi leverer et robust og effektivt strømnett som er avgjørende for at vi når Norges klimamål, og bærekraftig verdiskapning for våre kunder og samfunnet.Visjonen vår:Statnett er sentral i den grønne omstillingen i dag og for kommende generasjoner. Sikker og robust strømforsyning skaper grobunn for gode liv og bærekraftig verdiskapingVåre verdier skal være rettesnor for våre handlinger, hvordan vi samarbeider og våre valgVi leverer effektivt på prioriterte oppgaver, med riktig tempo og kvalitet, og hele veien ut.Vi har mot til å prioritere og forenkle, til å gi tillit og til å tenke nytt.Vi gjør det sammen for effektiv samhandling, for å bygge relasjoner og deler.