Security Operations Manager

Publisert
Hamar
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
351002
Arbeidssted
Hamar
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Lisa Pahapill
Telefonnummer
+4741229987
E-post
lisa.pahapill@dfind.no
Søknadsfrist
snarest
Søk nå

Vil du fortsette karrieren i et av verdens største hyperscaler-selskaper?

Hver måned samler TikTok hele 150 millioner brukere i Europa på deres plattform. Nå bygger TikTok sitt nyeste datasenter på Hamar. Fem datasentre med en kapasitet på 30 MegaWatt hver vil gjøre dette til Norges største datasenter lokasjon. TikTok, med kontorer spredt over hele verden, søker nå etter dyktige talenter i Hamar som ønsker å bli med.

Vi ser etter deg som ønsker å bidra til sikkerheten rundt våre nye datasentre på Hamar. Du vil jobbe på tvers av våre lokasjoner, men ha fokus på Hamar, spesielt her i begynnelsen. 
Denne muligheten gir deg sjansen til å akselerere din globale karriere i verdens mest verdifulle oppstartsselskap, med minimal hierarki og rask beslutningstaking.


Vi ser etter en kandidat med erfaring innen:

 • Sikkerhetsledelse for lokasjoner med høy sikkerhetsgrad, inkludert, men ikke begrenset til, forsvarsanlegg, forskningslaboratorier, produksjonsfasiliteter eller annen kritisk infrastruktur.
 • Ledelse av overvåknings- og adgangskontrollsystemer.
 • Strategisk risikohåndtering og gjennomføring av sårbarhetsanalyser for komplekse lokasjoner.
 
 • Arbeidsoppgaver vil inkludere:
 • Etablering og ledelse av sikkerhetsoperasjoner på stedet, samt håndtering av sikkerhetshendelser og utbedring av sårbarheter i våre datasentersikkerhetssystemer.
 • Ledelse og koordinering av sikkerhetshendelser, samt fungere som primærkontakt for sikkerhetsspørsmål som oppstår..
 • Utvikling av strategier for å styrke effektiviteten av elektronisk overvåkning og adgangskontrollsystemer.
 • Analyse og overvåking av planlegging og bemanningskrav for området du er ansvarlig for.
 • Støtte prosjektledere med implementering av sikkerhetstiltak for datasenteret, finpussing av sikkerhetsstrategier innenfor gitte budsjettrammer, og forbedring av den overordnede sikkerhetsdriften.
   

Kvalifikasjoner som er sentrale for denne rollen inkluderer:
 

 • Evnen til å arbeide effektivt under tidspress og innenfor fastsatte budsjettrammer, med et sterkt fokus på problemløsning og gjennomføring av sikkerhetsrelaterte oppgaver.
 • Tidligere erfaring med Lenel og Avigilon systemer vil være en fordel.
 • Praktisk erfaring med oppbygging og drift av Security Operations Centers (SOC)
 • Kompetanse og/eller sertifiseringer relatert til sikkerhetssystemer som Genetec, AMAG, Software House, Hirsch, S2, samt kunnskap om adgangskontrollsystemer, videoovervåkningssystemer, inntrengningsdeteksjonssystemer og CCTV-systemer anses som en styrke.
 

Slik søker du:

Send oss din CV på engelsk og skriv noen ord om deg selv. 

TikTok er en arbeidsplass der kreativitet og personlig vekst står i sentrum. Vi ser frem til å motta din søknad og ønsker deg velkommen til å bli med på vår reise med mål om å inspirere verden.


 

Om arbeidsgiver

TikTok er forpliktet til å skape et inkluderende arbeidsmiljø der ansatte blir verdsatt for sine ferdigheter, erfaringer og unike perspektiver. På samme måte som vår plattform knytter mennesker fra hele verden sammen, gjør vår arbeidsplass det samme. Vår misjon på TikTok er å inspirere kreativitet og spre glede. For å oppnå dette målet, er vi forpliktet til å feire vårt mangfold og skape et miljø som gjenspeiler de mange samfunnene vi når ut til. Vi er sterkt engasjert i dette arbeidet, og vi oppfordrer deg til å dele vår lidenskap for mangfold og inkludering