Salgssjef

Publisert
Rud
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
366863
Arbeidssted
Rud
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Per Ivar Elton
Telefonnummer
+4790920462
E-post
perivar.elton@dfind.no
Søknadsfrist
31.august
Søk nå

Salgssjef i et av landets fremste mineralselskaper!

Om Selskapet: Franzefoss Minerals har siden 1919 vært en pålitelig leverandør av kalk- og dolomittprodukter som bidrar til å opprettholde balansen i naturen. Våre produkter har en essensiell rolle i en rekke bransjer, fra landbruk til industri, og er grunnleggende for materialer vi bruker daglig, som eksempelvis næringsmidler, maling, glass, stål og sement. I tillegg til å være bestanddel av andre produkter, er kalk også en viktig del av løsningen for et bedre klima og miljø! 

Vår nåværende salgssjef går om en tid over i en annen rolle i selskapet og vi søker nå etter hans etterfølger. Franzefoss Minerals AS har et stort potensiale både nasjonalt og internasjonalt og som den desidert største i sitt marked allerede i dag, er utgangspunktet for å lykkes med videre vekst det aller beste. Vi søker etter deg som med ditt engasjement, nysgjerrighet og gode lederegenskaper bidrar til å utvikle salgsteamet som i dag består av 10 dyktige medarbeidere. De fleste av våre selgere har tilhold på Rud, noen jobber fra andre steder av landet. Det er dermed en fordel om du har noe erfaring fra distanseledelse. Kundene våre finner du over hele landet, fra bonden til de største industrivirksomhetene. Internasjonalt har vi etablerte kundeforhold i noen land, men potensialet vårt og ambisjonene er mye større!

Arbeidsoppgaver: 

 • Utvikle og styrke dine medarbeidere.
 • Identifisere og utvikle nye muligheter og markeder, nasjonalt og internasjonalt.
 • Strategisk bygge opp nye forretningsvirksomheter.
 • Være en aktiv bidragsyter i selskapets ledergruppe.

Kvalifikasjoner: 

 • Proaktiv og nysgjerrig med en lyst til å utvikle god forståelse for verdien av vår produktportefølje.
 • Erfaring og innsikt fra industrielle verdikjeder.
 • Solid økonomisk forståelse og erfaring med forhandlinger. 
 • God innsikt i bruk av digitale verktøy og moderne driftspraksis.
 • Empatisk og erfaren leder av kunnskapsmedarbeidere.

Vi tilbyr: 

 • En spennende mulighet til å være en del av et veletablert selskap med sterke tradisjoner og fokus på ansattes helse og velferd. 
 • En utfordrende rolle med rikelig med muligheter for personlig og faglig vekst. 
 • En støttende og samarbeidsorientert arbeidskultur med dyktige kolleger. 
 • Konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et selskap med store vekstambisjoner. 

Dersom du er ambisiøs, resultatorientert og ønsker å være med å forme vår fremtid, oppfordrer vi deg til å søke på stillingen som salgssjef hos Franzefoss Minerals AS. Sammen kan vi realisere vårt fulle potensial og fortsette å være en pålitelig partner for våre kunder, både nasjonalt og internasjonalt. 

Ta gjerne kontakt med vår rådgiver i Dfind AS, Per Ivar Elton, 909 20 462 for å vite mer! 

Om arbeidsgiver

Franzefoss Minerals er en av de ledende bergverksbedriftene på kalk i Norge, med et stort fokus på miljø. Gjennom bærekraftig utnyttelse av våre kalk- og dolomittforekomster tilfører vi samfunnet kvalitetsprodukter som er skreddersydd oppgaven, og som leveres der de skal brukes. Franzefoss Minerals har anlegg fra Narvik i nord til Arendal i sør, og består av ca. 180 dyktige ansatte.Vårt overordnede mål er at alle våre ansatte skal komme hele og friske hjem - hver dag. Sikkerhet i produksjonen er vårt viktigste fokusområde. Helsen og sikkerheten til medarbeiderne våre er et viktig kriterium for at vi skal lykkes i å nå våre øvrige mål.Som bergverksbedrift har vi et særskilt ansvar for å bidra til bærekraftige produksjonsløsninger. En bærekraftig utvikling er derfor et av våre overordnede mål. Vi skal sørge for en god balanse mellom optimal verdiskapning og virksomhetens samfunns- og miljøansvar.