RIE

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
interim
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
190139
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
interim
Sektor
Privat
Kontaktperson
Jenny Wille Joung
Telefonnummer
+4748238852
E-post
jenny.joung@dfind.no
Søknadsfrist
09.05.2021
Søk nå

Vi ser etter flere erfarne rådgivende elektroingeniører for langvarige prosjekter i Oslo. Vi har muligheter både for deg med noen års erfaring, og for seniorer. 

 

Du vil jobbe som RIE i flere ulike typer prosjekter, innenfor bygg og/eller samferdsel. Det er ønskelig med lignende erfaring.

Det er avgjørende at du er strukturert, har god teknisk forståelse, i tillegg til gode samarbeids- og gjennomføringsevner.  

Du får muligheten til å bli en del av et sterkt fagmiljø med store utviklingsmuligheter i årene som kommer. 

 

Personen vi ser etter må ha en relevant bachelor- eller mastergrad, og ha 5 års erfaring fra prosjektering av elektriske anlegg innen bygg eller samferdsel. Det er flere muligheter, og på bakgrunn av erfaringsnivå og ønsker, vil disse kunne tilpasses den enkelte. Du må ha gode kommunikasjonsevner på norsk eller et annet skandinavisk språk for å bli vurdert for denne stillingen. 

 

Send oss en cv med prosjektoversikt, og noen ord om deg selv, så tar vi kontakt med deg.

Vi vurderer søkere fortløpende.


 
Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og utleie innen engineering, IT, finance og executive.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.Les mer om oss på www.dfind.no