Regnskapssjef

Publisert
Hunndalen
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
356962
Arbeidssted
Hunndalen
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Ingrid Klara Østli
Telefonnummer
+4798036214
E-post
ingrid.ostli@dfind.no
Søknadsfrist
02.03.2024
Søk nå

Regnskapssjef søkes

 
Dovista er nå i en spennende omstillingsfase, og søker en erfaren og faglig sterk regnskapssjef til vårt norske hovedkontor på Gjøvik. Dette er en overordnet og sentral rolle i et dynamisk og internasjonalt selskap, hvor du vil få en bred kontaktflate ut mot forretningsenhetene - både i Norge og internasjonalt. I stillingen vil du ha det overordnede og kvalitative ansvaret for selskapets regnskaper, periodeavslutninger og ferdigstillelse av rapporteringspakke. Du vil videreutvikle prosesser, rutiner og systemer slik at selskapet arbeider mest mulig effektivt. Du vil ha lederansvar for en Accountant, en Senior Accountant og en Controller. Rollen rapporterer til Finance Director i Danmark.

Din arbeidshverdag innebærer blant annet:
  • overordnet ansvar for ledelse og drift av regnskapsfunksjonen for selskapet
  • styre opp og sikre regnskapsmessig kvalitet og gode rutiner ifm periode- og årsavslutning
  • oppfølging av avstemminger, avsetninger og regnskapsmessige vurderinger
  • være en rådgiver og ressursperson innen regnskap, skatt og avgift inn mot ledelse og forretningsenheter i Norge
  • være pådriver for kontinuerlig forbedring av prosesser og rutiner i tråd med Group Policy
  • fag- og personalansvar for to regnskapsressurser og en controller
  • ferdigstille og sikre økonomisk rapportering til Management
  • prosjekter og ad hoc- initiativer

For å lykkes i rollen, tror vi du motiveres av endringsledelse, faglig utvikling, og ønsker å jobbe tett på drift. Videre bør du ha høyere økonomisk utdanning, og like å jobbe selvstendig og strukturert. Du vil få bred kontaktflate i selskapet- også internasjonalt, og bør være trygg muntlig og skriftlig i både norsk og engelsk.

Ellers tror vi den rette kandidaten trives med å ta eierskap til prosessene, og vil være med på en reise i et etablert selskap i utvikling. Rollen vil sitte i Dovista Norges hovedkontor på Gjøvik med kompetente og hyggelige kollegaer.

Om dette høres interessant ut, ta kontakt med: Ingrid Østli på tlf.: 980 36 214, mail: ingrid.ostli@dfind.no, eller Ørjan Gamst på tlf. 957 29 725, mail: orjan.gamst@dfind.no.

Søknader behandles fortløpende og vil bli behandlet konfidensielt.
 

Om arbeidsgiver

DOVISTA Gruppen består av flere ledende selskaper og merkevarer som opererer i det europeiske markedet for vinduer og dører. Gruppen består av i alt 13 merkevarer og over 6.700 ansatte. Hovedmarkedene er i Danmark, Norge, Sverige, Storbritannia, Irland, Tyskland, Sveits, Slovakia og Polen.I Norge eier vi Natre Vinduer AS med over 75 års erfaring, den største leverandøren av vinduer til byggevarehandelen med nærmere 500 medarbeidere og 2 fabrikker i Norge. NATRE Vinduer AS leverer kvalitetsvinduer som distribueres gjennom byggevarehandelen. Med to fabrikker strategisk plassert rundt om i landet er virksomheten i stand til å levere kortreiste vinduer fra nord til sør.DOVISTA AS eies av VKR Holding, som eier selskaper innen takvinduer, fasadevinduer og termisk solenergi i mer enn 40 land.