Regnskapssjef / regnskapskonsulent

Publisert
Oslo
Ansettelsesform
konsulent
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
243133
Arbeidssted
Oslo
Ansettelsesform
konsulent
Sektor
Privat
Kontaktperson
Elisabeth Siger-Nielsen
Telefonnummer
+4748044632
E-post
elisabeth.siger-nielsen@dfind.no
Søknadsfrist
Løpende
Søk nå

Vi søker deg som har erfaring som regnskapskonsulent eller regnskapssjef

Flere av våre kunder etterspør dyktige konsulenter med solid erfaring innen regnskap, både på operativt- og ledernivå. Har du flere års relevant erfaring og utdannelse, er topp motivert og søker spennende utfordringer og faglig utvikling hører vi gjerne fra deg. Oppdragene er ofte langvarige, de gir rom for læring og ditt bidrag blir satt stor pris!

Vi har flere konkrete forespørsler hvor det eksempelvis etterspørres kompetanse på:

  • Konsolidering
  • IFRS
  • Avstemming
  • Periodisering
  • Måneds- og årsoppgjør
  • Løpende rapportering, internt/eksternt
  • Offentlig avgifter
  • Løpende regnskap A-Å

Som person fremstår du profesjonelt, du er fleksibel og ser muligheter. Du liker å bli kjent i nye miljøer. Du er strukturert, opptatt av detaljer og har en høy gjennomføringsevne og ikke minst liker du å lære nytt!​​​​​. Du har erfaring fra regnskapsarbeid i Norge, og du snakker og kommuniserer godt på norsk (og ofte engelsk). Å være i oppdrag for vår kunder gir mulighet for personlig og faglig utvikling og ikke minst utvidelse av ditt nettverk. Vi er opptatt av å gi en konkurransedyktig lønn og vi støtter deg og følger deg tett opp underveis i oppdraget, slik at du skal ha best mulig forutsetning for å lykkes og trives som utleid via Dfind AS.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat - og last opp din CV og papirer i vår portal, så hører du fra oss!

Om arbeidsgiver

Dfind er et konsulent- og rådgivingsselskap som har som mål å skape utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi tror på spesialisering og våre tjenester omfatter i dag rekruttering og utleie innen engineering, IT, finance og executive.I Norge har vi kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Nord-Norge. Dfind er en del av Randstad, verdens største aktør innen HR og rekrutteringsløsninger.Les mer om oss på www.dfind.no