Regionsjef Vest

Publisert
Stavanger
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
217298
Arbeidssted
Stavanger
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Stian Gundersen
Telefonnummer
+4746622488
E-post
stian.gundersen@dfind.no
Søknadsfrist
01.08.2021
Søk nå

Vi søker en relasjonsskapende og kommersiell Regionsjef med gode lederegenskaper

Regionsjef Vest
Vi søker en relasjonsskapende og kommersiell Regionsjef med gode lederegenskaper som skal sikre vekst og videre utvikling sammen med dyktige kolleger. Regionsjef Vest vil få ansvaret for Stavanger og Bergen og stillingen vil være lokalisert i Stavanger. 


Mer om Spenncon:
Spenncon er en ledende leverandør av prefabrikkerte betongelementer i Norge. Selskapet ble etablert i 1961 med fabrikk i Hønefoss, og består i dag av 3 fabrikker og 4 kontorer med salg, prosjekt og konstruksjon i Norge. Selskapet er organisert i 3 regioner, og har om lag 400 ansatte. 

Størrelse på prosjekter/oppdrag kan variere fra små kunder til store entreprenører og byggherrer. Vår kultur og måte å jobbe på er godt forankret i selskapet. For oss betyr dette at vi har kunden i fokus, setter helse og sikkerhet til våre ansatte først og er best på det vi gjør.

 

Om stillingen:

Som Regionsjef har du en viktig rolle for at både regionen og virksomheten forøvrig, fortsetter den positive resultatutviklingen, samt bidrar til ytterligere vekst og lønnsomhet. Det er en lederstilling hvor du virkelig har muligheten til å påvirke og således utgjøre en forskjell på mange områder både operativt og strategisk. Innenfor lederskap vil du få en sentral og viktig rolle i utvikling av avdelingene. Stillingen krever synlig og tydelig ledelse og at du trives med å bevege deg rundt i organisasjonen. Du skal lede og utvikle enheten i henhold til målsettinger/strategi. Stillingen inneholder spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med overordnet resultatansvar for region vest. Gjennomføring av prosjekter, utarbeidelse av budsjetter og planer, overordnet ansvar for ordreinngang, kalkyler, tilbud og kontrakter er noe du kjenner godt fra før. Du skal implementere og gjennomføre forbedringsprosjekter, samt aktivt bidra til samarbeid lokalt og mellom regioner.

Regionsjef vil rapportere til adm. direktør. 

Om kandidaten:
Kandidaten vi er ute etter har relevant ledererfaring med dokumenterte resultater, fra bygg- og anlegg, utleie, industri eller tilsvarende. Du må også ha god kjennskap til løsningssalg, prosjektledelse og gjerne et nettverk i regionen.
 
Relevant utdanning på bachelor/ eller masternivå er fordelaktig, men på den annen side så er rett person og rett erfaring det viktigste for oss. I Spenncon er vi svært stolte over de tjenester og produkter vi leverer og du må kunne identifisere seg med den samme stolthet og eierskap. Du må kunne kommunisere godt både muntlig/skriftlig på norsk og engelsk, inneha en god forretnings- og økonomiforståelse og beherske nødvendige dataverktøy (MS Office). 

Egenskaper
Vi søker en motiverende, kommersiell og samlende leder med stort engasjement som ser viktigheten av velfungerende team. Stillingen krever synlig og tydelig ledelse og du trives med å bevege deg rundt i organisasjonen for å ta pulsen på hvordan medarbeiderne har det og hva som opptar dem i det daglige. Du har sterk gjennomføringsevne og kan foreta gode valg og beslutninger der dette er nødvendig, samt kommunisere dette på en tydelig måte. Som leder i Spenncon er du fremoverlent, helhetstenkende og ser kontinuerlig etter forbedringsområder og nye forretningsmuligheter.

Vi tilbyr:
En spennende og selvstendig stilling i et solid selskap med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Konkurransedyktig betingelser, utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et stort og kompetent fagmiljø.

Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt. Ta gjerne kontakt med vår rådgiver i Dfind AS, Stian Gundersen, for mer informasjon og en uformell prat.

Søknadsfristen er satt til 01. august. 
NB!
Grunnet nært forestående ferie, vil annonsen løpe gjennom sommeren og prosessen bli gjenopptatt i begynnelsen av august. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiver

Spenncon har historie i Norge tilbake til 1961 da Forspent Betong ble etablert i Hønefoss. Etter navneendring og oppkjøp er det i dag Consolis SAS som eier Spenncon AS. Consolis er verdens ledende leverandør av prefabrikerte betongelementer. Med over 100 års erfaring og 10 000 ansatte på lokasjoner i 28 land, har Consolis en sterk markedsposisjon og en samlet omsetning på om lag 1,8 milliarder EUR. Spenncon er i dag etablert med tre fabrikker i sentrale regioner i Norge, omsetter for om lag 750 millioner NOK og har i underkant av 400 ansatte. De tre fabrikkene er lokalisert i Hønefoss, Hjørungavåg, og Skurve. Vi bidrar i hele verdikjeden når moderne bygg skal føres opp, fra løsningsvalg via salg og prosjektutvikling til komplett montasje av råbygget. Vi ligger i forkant med utvikling av produkter og produksjonsprosesser som gir mindre belastninger på miljøet, og forplikter oss til enhver tid å overholde myndighetenes miljøkrav. Spenncon er sertifisert iht. ISO9001 og ISO14001