Regionsdirektør

Publisert
Bergen
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
312582
Arbeidssted
Bergen
Ansettelsesform
fast
Sektor
Privat
Kontaktperson
Beathe Knudstad-lopez
Telefonnummer
+4791846815
E-post
beathe.knudstad-lopez@dfind.no
Søknadsfrist
Snarest
Søk nå

Vi er inne i en spennende reise og har store vekstambisjoner - Vil du bli med?


Vil du lede dyktige driftssjefer og over 350 servicehelter på Vestlandet?

ISS skaper steder der folk ønsker å være. Med kunnskap og engasjement sørger vi for steder som virker, tenker og gir, som gjør livet enklere, mer produktivt og fornøyelig for våre kunder. Slik kan de levere bedre resultater. Det betyr at vi i ISS ikke bare rengjør for våre kunder - vi går på jobb hver dag for å skape en bedre hverdag for andre.

Vår dyktige regiondirektør går av med pensjon, og vi er på jakt etter deg som vil ta over stafettpinnen og videreutvikle regionen. Du får en unik mulighet til å bidra til gode serviceopplevelser for våre kunder, og en enklere hverdag for drift. I rollen vil du lede ti dyktige driftssjefer som sitter i Bergen, Førde, Sogndal og Volda. Du vil få en sentral rolle i ledergruppen, og rapportere til konserndirektør Mette Nilsen.
 

Hva vil arbeidsdagen din bestå av?
  • Lede, drifte og utvikle regionen gjennom å bygge velfungerende team, i tillegg til å tiltrekke og utvikle dine medarbeidere
  • Sikre lønnsomhet og vekst gjennom optimalisering av regionens resultater og definere nye markedsområder
  • Bidra til vekst mot nye og eksisterende kunder
  • Totalansvar for utvalgte regionale kunder og bistå driftssjef med kundeoppfølging og utvikling av regionen

Flinke folk har mange muligheter. Hvorfor skal du velge oss?


Du vil bli endel av en godt sammensveiset ledergruppe, hvor det skapes sterke resultater hver dag. Konserndirektøren er opptatt av å samle ledergruppen for å utvikle og dele erfaringer på tvers. Hun er en leder som blir beskrevet som inkluderende, raus og har et brennende engasjement i mennesker. Sammen feirer vi hverandres suksesser og spiller hverandre gode ved å dele kunnskap på tvers.
  • Du vil bli en del av et sterkt fagmiljø med dyktige kolleger som samarbeider godt med våre kunder
  • Vi er ambisiøse og hjelper hverandre med å lykkes, samtidig som vi har det gøy på jobb
  • Vi omfavner, fremmer og verdsetter mangfold i alle dimensjoner - først og fremst fordi det er en del av vårt verdigrunnlag, men også fordi vi mener det bidrar til en forretningsmessig og bærekraftig drift som skaper verdier for kunder, eiere og medarbeidere
  • Vi har satt oss ambisiøse mål når det kommer til hvordan vi påvirker miljøet, og hvordan vi verdsetter våre medarbeidere. Vi søker aktivt etter nye muligheter og forbedringsområder og ønsker at du og alle våre medarbeidere blir med på reisen - «ISS the company of belonging». Hos oss har alle rom til å være den de er, utforske mulighetene til å bli det de vil og være en del av noe større. ISS - A Place to Be You

Hvem er du?


Du er en tillitsvekkende person med naturlig autoritet, som tar vare på dine ansatte og er god på å bygge effektive team. Som regiondirektør vil du være en motivator for dine medarbeidere, du er engasjert og har gode samarbeidsevner. 
Vi ser etter deg som forstår kundens behov og iverksetter de riktige aktivitetene for å bistå kunden med utvikling. Du har god forståelse for operasjonell drift. Det kan være en fordel at du har erfaring fra et større selskap som jobber i matrise. 
For å lykkes med våre vekstambisjoner er det viktig at du har et kommersielt mindset og jobber aktivt med strategisk vurdering av nye potensielle kunder i tillegg er det en fordel om du har et bredt nettverk.


Har du spørsmål til stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i Dfind AS, Beathe Knudstad-Lopez, tel 918 46 815 eller Yngvild Hjetland, tel 938 55 766, for en uformell prat. Vi ser frem til å høre fra deg!
 

Om arbeidsgiver

ISS Facility Services er en del av et verdensomspennende facility management-konsern. I Norge er vi markedsleder og en viktig pådriver for utvikling av bransjen. Vi tilbyr tjenester innen renhold, restaurant- og kantinedrift, eiendomsdrift, og kontorstøtte med supporttjenester – både som enkelttjenester og som integrerte løsninger.I ISS jobber vi daglig for å skape en bedre verden gjennom stedene der mennesker møtes. Disse møteplassene skapes av mennesker hver eneste dag, og det er disse menneskene som er vår viktigste ressurs. Samfunnsansvar står sentralt i ISS. I samarbeid med våre kunder og leverandører står vi i en unik posisjon til å positivt påvirke våre omgivelser, både når det gjelder mennesker, samfunn og miljø. Med over 120 forskjellige nasjonaliteter er ISS en viktig inkluderings- og integreringskanal – og det er vi stolte av!ISS Facility Services er en av Norges største private arbeidsgivere med nesten 10 000 medarbeidere og en årlig omsetning på mer enn fem milliarder. Selskapet har 60 regionskontorer med hovedkontor i Oslo