Regiondirektør

Publisert
Ålesund
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
343049
Arbeidssted
Ålesund
Ansettelsesform
fast
Sektor
Organisasjoner
Kontaktperson
Per Ivar Elton
Telefonnummer
+4790920462
E-post
perivar.elton@dfind.no
Søknadsfrist
01.10.2023
Søk nå

Brenner du for næringslivet i Møre og Romsdal?

NHO er på jakt etter en ny regiondirektør i Møre og Romsdal som vil spille en nøkkelrolle i en av Norges mest eksportrettede regioner. Møre og Romsdal er også en av de fremste regioner i landet der privateide selskaper bidrar til verdiskapingen.

Om NHO Møre og Romsdal:

Vi representerer en betydelig del av næringslivet i Møre og Romsdal, med nesten 1900 medlemsbedrifter og over 33.000 årsverk. Vårt kontor, sentralt lokalisert i Ålesund sentrum, fungerer som en viktig brobygger mellom medlemmene og både regionale og nasjonale beslutningstakere.

Om deg

Relasjonsbygger: Du er glad i å fornye nettverket ditt og har allerede et godt nettverk hos bedrifter og politikere i regionen.
Handlekraftig: Du er en som handler raskt og effektivt, og får gjennomført viktige beslutninger.
Engasjert: Du har visjoner for regionalt næringsliv. Du trives ute hos bedriftene, i politiske miljøer, og er en sterk støttespiller for våre medlemmer.
Næringsforståelse: Du ønsker å jobbe for økt verdiskaping, styrke forståelsen av private bedrifter og privat eierskap. Du vil jobbe for høyere omstillingsevne og å styrke bedriftenes kompetanse i et fremtidsrettet og grønnere næringsliv.
Kommersiell: Du brenner for næringslivet og ønsker flere og mer fornøyde medlemmer til NHO.
Talsperson og kommunikator: Du blir en foretrukket talsperson i media, debatter og for spørsmål som angår næringslivet i fylket.
Strategisk og operativ: Du trives med å balansere strategisk tenkning med praktisk utførelse.

Hva vi forventer

  • Relevant, høyere utdanning og solid erfaring innen ledelse og næringsliv.
  • Sterke samarbeidsevner og en naturlig autoritet.
  • Løsningsorientert og engasjert med gode kommunikasjonsevner.

Hva vi tilbyr:
 
Dette er en enestående mulighet til å forme næringslivet i en av Norges mest betydningsfulle regioner. Du vil bli en del av en dedikert og profesjonell organisasjon som støtter din personlige og faglige utvikling. 

Ta gjerne en konfidensiell og uforpliktende prat med vår rekrutteringspartner, Dfind AS, ved seniorrådgiver Per Ivar Elton, på telefon 909 20 462. Du kan også kontakte direktør for regioner i NHO, Gjermund Løyning, på telefon 950 21 747.

Merk: Vi offentliggjør ikke søkerlister, og vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg velkommen til å lede og inspirere vårt dyktige team i NHO Møre og Romsdal!


 

Om arbeidsgiver

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er Norges største fellesskap for bedrifter. Vi representerer et stort mangfold av jobbskapere fra hele landet og har over 33 000 medlemsbedrifter. Ved politisk påvirkning, gjennomslag i forhandlinger og attraktive medlemstjenester skal NHO bidra til lønnsomhet for sine medlemsbedrifter.