Regiondirektør Nordland

Publisert
Bodø
Ansettelsesform
fast
Søk nå

Stillingsopplysninger

Publisert
Referanse
320214
Arbeidssted
Bodø
Ansettelsesform
fast
Sektor
Organisasjoner
Kontaktperson
Per Ivar Elton
Telefonnummer
+4790920462
E-post
perivar.elton@dfind.no
Søknadsfrist
31. mars
Søk nå

Vil du være pådriver for utvikling av næringslivet i Nordland?

NHO Nordland har mer enn 2000 medlemsbedrifter og er kontaktpunkt for NHOs aktiviteter i regionen. Regionskontorets oppgaver er bl.a. å drive opinionsskapende arbeid i tett dialog med medlemsbedriftene. Målet er å sikre gode rammevilkår og forutsigbarhet slik at våre medlemmer og næringslivet som helhet blir mer konkurransedyktige og lønnsomme. Vår nåværende regiondirektør går over i annen stilling eksternt. 
Vi søker derfor etter en ny 

Regiondirektør, NHO Nordland

Nordland har et moderne, variert og konkurransedyktig næringsliv med et høyt teknologisk nivå. Næringslivet består av et stort antall små og mellomstore bedrifter, men også av større virksomheter, særlig innen industri.
Fylket er landets største eksportør av sjømat og blant de største kraftprodusentene i landet. Store deler av Norskehavet går langs kysten av Nordland, derfor er fylket også viktig for olje- og gassindustrien. Samtidig er Nordland et av Norges viktigste mineralfylker.
Nordland har store muligheter, men også tilsvarende utfordringer, knyttet til bl.a. kraftutbygging, arealtilgang, samferdsel og tilgang på kompetanse. Områder du som regiondirektør får muligheter til, sammen med næringslivet, å bidra med innspill og løsninger på.

En stor del av det som produseres i Nordland eksporteres til markedene rundt oss og spesielt til EU-landene. Derfor er EØS-avtalen helt avgjørende for næringslivet i Nordland. 

Vi søker nå etter deg som har visjoner for næringslivet i Nordland, får gjennomført beslutninger, liker å være ute hos bedriftene, forstår hvordan politikk skapes og er en god og tillitsfull leder for medarbeiderne ved regionskontoret. Du skal jobbe for økt verdiskaping, høyere omstillingsevne og styrket kompetanse i et fremtidsrettet og grønnere næringsliv.
Viktige deler av regiondirektørens oppgaver er å sørge for tett og god dialog med NHOs medlemmer i Nordland, med relevante målgrupper og å jobbe for å øke antallet medlemsbedrifter i NHO-familien. Det å skape gode møteplasser der regionens næringsliv finner hverandre og utvikler nye og spennende muligheter er en annen viktig oppgave. 

Som vår nye direktør vil du være blant de foretrukne talspersoner i media, debatter og spørsmål som berører næringslivet i fylket. Du er en leder med naturlig autoritet som arbeider både strategisk og operativt, har evner til å finne gode praktiske løsninger på næringslivets problemer, er engasjert og kommuniserer godt på alle nivåer. For å være relevant for næringslivet er det en fordel om du har relevant erfaring derfra. Vi forutsetter at du har høyere utdanning og solide samarbeidsevner.

NHO tilbyr den rette kandidaten spennende utfordringer i et av landets viktigste og mest spennende næringsregioner med gode muligheter for personlig og faglig utvikling.
Ta gjerne en konfidensiell og uforpliktende prat med vår rekrutteringspartner Dfind AS v/Senior Advisor, Per Ivar Elton, 909 20 462, eller Business Area Manager, Marlen Lauritsen, 400 21 503.
Merk: Det offentliggjøres ikke søkerlister!


 

Om arbeidsgiver

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er Norges største fellesskap for bedrifter. Vi representerer et stort mangfold av jobbskapere fra hele landet. NHO har over 32 000 medlemsbedrifter. Ved politisk påvirkning, gjennomslag i forhandlinger og attraktive medlemstjenester skal NHO bidra til lønnsomhet i medlemsbedriftene.